Samsung QD-OLED Odyssey Smart G8 monitör deneyimim

Kabloda olabilir belki. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Kabloyu söküp tekrar takar mısın.

Kabloda olabilir belki. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Kabloyu söküp tekrar takar mısın.
Kablo söktüm taktim monitörü açtım kapadım bilgisayarı kapadım yok hep bu ekran var hdrı monitor üzerinden açamıyorum zaten izin vermiyor.

Bilgisayardan hdr açtım böyle oldu monitörü sıfırladım gene aynı hayır DP takınca pc gözüküyor ama böyle ekran var. Yardımcı olabilirsiniz çok mutlu olurum. O kadar para verdim.

Hep bu ekran var.

Dosya Ekleri

• IMG_20230516_000603.jpg
    128,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Hocam ekran kartınız nedir?

Paranın gözünü seveyim hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.

Hocam ekran kartı sürücülerini bir değiştirip deneyin ya da kablo bozuk başka bir şey gelmiyor aklıma. Çözemezseniz iade edin gitsin.
temizliğini nasıl yapıyorsun? Islak bezle mi? Koruyucu var mı ekran da bilgin var mı?

temizliğini nasıl yapıyorsun? Islak bezle mi? Koruyucu var mı ekran da bilgin var mı?

Şunu kullanıyorum. Ekran koruyucum yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…