Samsung R350 25 inch IPS monitör hafif bir darbede kırıldı

mematikim

Femtopat
Merhaba, 13 Ağustos 2020 tarihinde Samsung R350 25 inch IPS monitörünü almıştım. Gayet de memnundum monitörümden ki bugüne kadar. Sandalyemin kaymasıyla beraber o andaki heyecanla klavyeme tutundum, dengemi sağlayabildim fakat monitöre baktığımda ekte gördüğünüz çizgileri gördüm. Darbe o kadar hafifti ki klavyenin değdiğini ekranda çizgiler görünce anladım. Sorum şu ki yarın sabahtan garantiye götüreceğim. Acaba garantiye durumumu anlatırsam kabul eder mi? Kabul etmeyeceğinede eminim ama panel değişim ücretinin beni üzmesinden korkuyorum. Daha hevesini bile alamadığım monitöre o kadar da çok para vermek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Ekran dışında kırıldığına dair hissiyat bile yok.

20200820_004956.jpg

Hocam ViewSonic markasının monitörleri çok iyi ve kırılmaya bayağı dayanıklı bunu size şöyle kanıtlıyabilirim oyun oynayan abimin sinirden monitöre vurup hiçbir şey olmadığı.

Panelin tamiri mümkün olmadığı için mecburen panel değişimi yapılacak. Kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsımı dışında tutarlar. Panel fiyatı da neredeyse bir monitör parası kadardır.
Haklısınız, fiyatı o kadarı bulursa yaptırmam. Peki bu ekranları garanti dışında bir yer değiştirir mi? yoksa orjinal panel fiyatları mı bu kadar pahalı ?

900 tl olan monitör için benden 800 lira isterse şaşırmama gerek yok o zaman. Sanırım daha karlı bir gelecek için bilgisayarı satıp, ihtiyaç durumunda internet kafeleri tercih edeceğim.
Bugün servis beni aradı. Gelmeyeceklerini çünkü tamir fiyatının 1200 tl olduğunu söyledi. Gerçekten şaka gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı