Samsung R350 monitörü satıp yeni monitör almak

Makaleler
34
Yer
İstanbul
75 HZ 1920X1080 bir monitöre sahibim, acaba bu monitörümü 2. el olarak kaça satıp yeni bir 144Hz monitöre geçmem lazım mı? RTX 2060'ı 75Hz'de kullanmak biraz garip geldi bana, 75 Hz ile 144 Hz arasındaki farkı cidden hissedecek miyim bütçemi zorlayacak çünkü bu geliştirme.

75 Hz 1920X1080 bir monitöre sahibim, acaba bu monitörümü 2. el olarak kaça satıp yeni bir 144Hz monitöre geçmem lazım mı? RTX 2060'ı 75Hz'de kullanmak biraz garip geldi bana, 75 Hz ile 144 Hz arasındaki farkı cidden hissedecek miyim bütçemi zorlayacak çünkü bu geliştirme.

Kaç TL'ye satarsınız?

75 ile 144Hz arasında devasa bir fark var, hissetmemeyi bırakın "Bunca yıl neye bakmışım" bile diyebilirsiniz.

Yeni aldıysanız 800-900TL civarına gider diye düşünüyorum.

Piyasadan çok ucuz diyebilirsiniz ama piyasada şu an inanılmaz şişirilmiş bir fiyata sahip.
3-4 ay önce aldım hocam 950 TL'ye.

E hocam hadi sattım diyelim, ne kadar ekleyip hangi modeli alabilirim? Bütçem şu an el vermiyor ilerde satacağım.
En en en ucuzu bu ama bütçe arttırabiliyorsanız kesinlikle arttırın derim. Hem çok küçük, hem de TN.

24" bir IPS'den geçtikten sonra o renkleri görünce çok üzülebilirsiniz. Görüntü berbat gelebilir.

Bunun dışındaki benim bulabildiğim en uygun alternatif ise;

Bu da IPS olmasa da renk kalitesi olarak oldukça yetenekli bir model. Şu an F/P canavarı diyebilirim.

En en en ucuzu bu ama bütçe arttırabiliyorsanız kesinlikle arttırın derim. Hem çok küçük, hem de TN.

24" bir IPS'den geçtikten sonra o renkleri görünce çok üzülebilirsiniz. Görüntü berbat gelebilir.

Bunun dışındaki benim bulabildiğim en uygun alternatif ise;

Bu da IPS olmasa da renk kalitesi olarak oldukça yetenekli bir model. Şu an F/P canavarı diyebilirim.
Teşekkürler hocam, zaten TN panele asla bulaşmam çok çok kötü renkler veriyor 2 3 ay sonra aşağıda attığınız Philips modeli değerlendireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı