Samsung R510 Ekran Kararması

tuncerozdes

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2012
Mesajlar
28
Yer
Niğde
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Paketleme ve Boylama Makinesi Operatörü
Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar.
Sorunu şu şekilde özetleyeyim. Bu yukarda bahsi geçen bilgisayar arada canı sıkılınca siyah ekran veriyor. Ama bigisayar kapanmıyor. Hersey normal gibi fan çalışıyor, ışıklar yanıyor. Ama ekran simsiyah. Ve ekran Yukardan aşağı doğru siliniyor. Ekran ışıklarıyla alakalı değil kontrol ettim. Ram değiştirdim yine aynı. Isındığı içinde değil onu da denedim. Bu değişik bir olay, bazen 5 dakikada bazen 3 saatte kapanıyor. Film izlerken sorun yok. Oyun oynarken kapanıyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim.

Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sorun neden kaynaklanıyormuş bişey söylediler mi?
Benim sorun daha da öteydi. Ekran kararıyor bilgisayar kapanmıyordu düğmesinden kapatmam gerekiyordu. Düğmesinden kapatınca bilgisayar kafayı yiyordu tuşlara basınca geç geliyordu. Bir ara düzeldi. Sonra bir kez güç düğmesinden kapattım diye Anakart pert oldu... İki kere anakart değişti. Benim kapanmama sorunu kendiliğinden geçti galiba. Bence Advanced System Care kullanıyordum o yüzden oldu. Programı bırakınca hiç sorunlar karşılaşmadım. Siz de CCleaner'dan başka programa güvenmeyin bir de bu konudaki adımları uygulayarak bilgisayarınıza bakım yapın:
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
 
Anladım. Çok teşekkürler. Bir de Harddiski değiştirip deneyeceğim, inşallah düzelir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı