İçinde Linux Mint var şuan.Kurulur, ama garantisi olmaz macOS benzeri Linux dağıtımlarına göz atabilirsiniz.
Hocam ben sistem El Capitan kurulur mu yani sistemde çalışır mı ve sistem bu işletim sistemini kaldırır mı anlamında sormuştum.Konuya hakim olmadan lütfen cevap yazmayın.Kurmanın bildiğim 2 yolu var
1-Hackintosh:
İşletim sistemini harbiden kurma yine riskleri var mesela güncelleme geldiğinde çökme vs kullandığım bir yöntem olmadığı için fazla detay veremiyorum.
2-proxmox:
Sanallaştırma yani sadece Mac'e bağlı kalmazsın PC gücü yetiyorsa Windows Mac Linux aynı anda çalıştırabilirsin ama laptoplarda Wi-Fi ve GPU passthrough işkence.
Tavsiyem Hackintosh eski laptopunun proxmox kaldırabileceğini sanmıyorum.
CPU: Intel Pentium T3400.Sistem özelliklerini detaylı yazar mısınız?
Sistem macOS ile uyumsuz maalesef.CPU: Intel Pentium T3400.
RAM: 2 GB
Grafik kartı: Intel Mobile 4 series chipset ıntegrated Graphics Controller.
Tamamdır hocam teşekkürler.Peki İntel Atom uyumlu mu MacOS ile?Sistem macOS ile uyumsuz maalesef.
Bazı yerlerde bu tür işlemcilere çok eski OS X sürümleri kuranlar ile karşılaşıyorum, çok eski bir OS X kullanmak XP kullanmaktan farksız.Tamamdır hocam teşekkürler.Peki İntel Atom uyumlu mu MacOS ile?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.