Samsung R525 Notebook Ekran Kartı Değişimi

Saruhan Tokgöz

Hectopat
Herkeze merhabalar. Leptopumun ekran kartı bana oyun için yetersiz geliyor. Ekran kartı markası ATI Mobility Radeon HD 4250. Leptopumun markasıda Samsung R525.

Bana işten çok oyun için hesaplı yüksek performanslı ekran kartı araştırırsanız çok sevinirim. Bi de bilgisayarımın başka yetersiz bişey varsa onlarıda söylerseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ATI Mobility Radeon HD 4250 maalesef anakarta gömülüdür ve değişimi mümkün değildir. Sisteminizin genel kullanımda hızlanmasını ve daha çabuk tepki vermesini istyorsanız SSD takabilirsiniz.

Verdiğiniz link bilgisayarınızdaki bir dosyaya aitti. Bilgisayarınıza erişemeyeceğimizden dolayı linkin bir anlamı yoktu, sildim. Reimleri Imgur.com sitesine upload edebilirsiniz:

https://www.technopat.net/forum/internet-erisimi/15167-imgur-dan-foruma-fotograf-ekleme.html

ATI Mobility Radeon HD 4250 maalesef anakarta gömülüdür ve değişimi mümkün değildir. Sisteminizin genel kullanımda hızlanmasını ve daha çabuk tepki vermesini istyorsanız SSD takabilirsiniz.

Verdiğiniz link bilgisayarınızdaki bir dosyaya aitti. Bilgisayarınıza erişemeyeceğimizden dolayı linkin bir anlamı yoktu, sildim. Reimleri Imgur.com sitesine upload edebilirsiniz:

https://www.technopat.net/forum/internet-erisimi/15167-imgur-dan-foruma-fotograf-ekleme.html
Merhaba hocam, sistemimi eklerde paylaştım. Yükseltmek için ssd ve ram takviyesi yapmak istiyorum, ne önerirsiniz? Samsung canlı destek bana ssd uyumu yok dedi bu mümkün mü?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 3.jpg
    3.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 5.jpg
    5.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 47
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı