Samsung R580 macOS uyumluluğu

Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU
Merhabalar. Bende Samsung R580 isimli bir laptop var. Özellikleri şöyle;

• Intel Core i5 M 430.
  • NVIDIA GT 330M.
  • 8 GB RAM.
  • 120 GB Samsung SSD.

İçerisinde 1. nesil ekran kartı var. Olmaz demeyin. Çip makinesi ile söküp BIOS modlaması yaptım. Main ekran kartı olarak NVIDIA GT 330M ekran kartımı atayabiliyorum.
@Yiğit Gençer
@claus hocalarım, bir bakabilir misiniz size zahmet?

En fazla High Sierra kurulur.

Ancak bence uğraşmaya değmez. Linux kurun.

Mobil ekran kartları normalde NVIDIA Optimus yüzünden tanıtılamıyor. Ancak GT 330M belki tanıtılabilir.

Yine de kimse garantisini veremez. Ondan kendiniz deneyip görmelisiniz.

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Atheros AR9285 tanımlanabilir mi?

Tanıtılır.

10.8-10.9 deneyebilirsin. @246941'nun dediği gibi optimus teknolojisi yüzünden GT 330M macOS tarafından tanınmayabilir. Linux denemen en mantıklısı.

Hocam sierra ile deneme yaptım her şeyi tanıdı High Sierra geçebilir miyim acaba sierrada ekran kartını falan her şeyi tanıdı ama Intel Wi-Fi var ben Bluetooth kulaklık kullanıyorum openintelwireless kullanacağım ama minimum High Sierra istiyor @246941 hocam NVIDIA ekran kartını main ekran kartı olarak atayabiliyorum ben optimus falan bilmiyorum ama tanıyor fakeid ve display cfg denemelerim üzerine panic vs. verdi ama düzelttim sierra iyi çalışıyor High Sierra geçemez miyiz?

Dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…