Samsung RAM alınır mı?

Senin PC'ye uyup uymayacağı hakkında bir fikrim yok ama Samsung RAM alınır ben kullanıyorum gayet de güzel.

Senin bilgisayarına uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama ben Monster Abra A7 V11.1.2 laptopumda Samsung'un M471A1K43CB1-CTD model RAM'ini kullanıyorum ve gayet memnunum. Samsung'un RAM'leri genel olarak kaliteli oluyor bu yüzden alacaksan hiç düşünmeden alabilirsin.

Samsung modül olarak DDR3 RAM üretmiyor. Yani Samsung etiketi ile satılanların tamamı ya sahte ya da 2.el Çin'den kaçak gelmiş. Samsung sadece dram ya da çip olarak satış yapıyor.

Örnek

Samsung dram alıp üretim yapan bu marka var.

Başka ramde alabilirsin ama üstünde mutlaka 2Rx8 yazması gerek yoksa çalışmaz.

Hocam pek anlamam bu işlerden ama vaktiniz var ise uyumlu bir RAM bakıp önerebilir misiniz?

Hocam pek anlamam bu işlerden ama vaktiniz var ise uyumlu bir RAM bakıp önerebilir misiniz?
Sahte olmayan uyumlu sıfır bir tek o link attığım ram var. 2.el üzerinde 2Rx8 yazan 4 GB ram'de alabilirsin sahte yada 2.el olduğu bilmeyip almaktansa direk 2.el almak daha mantıklı 500 lirada 4 gb ram'e vermek istemem ben şahsen. İş yapıyorsundur o laptopdan para kazanıyorsun işini sağlama almak için verirsin.

Hocam üzerinde bahsettiğiniz 2RX8 yazmıyor veya göremedim. Ama bundan başka iyi RAM yok. Bunu alacağım yarın.

Buda sahte üretimden kalkalı 5-6 yıl oldu hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…