- Makaleler
- 21
Bu dolabı aldı alacağım ama merak ediyorum bu dolabı kullananlar var mı? Varsa sorun var mı? Memnun olan var mı? 20 yıllık Arçelik'ten geçeceğim doğru dürüst soğutmuyor.
Bu dolabı aldı alacağım ama merak ediyorum bu dolabı kullananlar var mı? Varsa sorun var mı? Memnun olan var mı? 20 yıllık Arçelik'ten geçeceğim doğru dürüst soğutmuyor.
İki arada bir derede kaldım bir sürü para üstüne peşin vereceğim taksit imkanım yok. 3-4 sene sonra arıza yapacaksa hiç almayayım.
Eski dolabı alıyor musunuz siz hocam? Mağazaları gezeceğim sanırım bu böyle olmayacak.Hocam sizden tavsiyem Arçelik-Beko-Bosch bunlara yönelin arıza çıkarsa bile 3-4 sene sonra Samsung'dan maliyeti daha ucuz olur.
Eski dolabı alıyor musunuz siz hocam? Mağazaları gezeceğim sanırım bu böyle olmayacak.
Yeter ki kurtulayım az biraz indirime saysınlar kar umurumda değil. Beko araştırıyorum şimdi.Biz almıyoruz ancak mağazalara vermeyin hurda niyetine sayıyorlar 2. el olarak verin daha karlı olursunuz.
Yeter ki kurtulayım az biraz indirime saysınlar kar umurumda değil. Beko araştırıyorum şimdi.
Hocam Profilo'nun bir dolabını aldık bitti sonunda çile.Peki hocam siz bilirsiniz ancak araştırırken tek bayide kalmayın çevrenizdeki bayileri gezin bazen aşırı fiyat farkı oluyor.
Hocam Profilo'nun bir dolabını aldık bitti sonunda çile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.