Samsung S10+ alınır mı?

Zaten sıfır demedim. Başka markaların daha düzgün modellerini bulabilirse iyi olacağından bahsediyorum. Tabii o fiyata varsa. İkinci el telefon piyasasına çok hakim değilim. Yaptığım yorum sadece telefonun sundukları üzerine. Ayrıca yüksek tazeleme hızı sadece oyunlar için önemli değil. Günlük kullanımda da çok güzel bir özellik. Pili tüketmesi haricinde. Ve değişik olan da S10+'ın 60Hz ekranı olmasına rağmen batarya performansı o kadar da iyi değil. Seçenekler varsa bakılabilir.

HZ önemli değil. Bataryada pek önemi yok benim için.
Bataryanın önemi yoksa ekran kalitesi olarak çok tatmin edecektir. Kendim Note 20 kullanıcısıyım. Abimde S10+ var. Onun ekran kalitesi çok daha iyi. Benim ekran 1080p olduğundan.

Miladı dolmuş cihaz alınmaz. Zaten kullanımı da efektif olmaz. 300-500 liraya idarelik desem o fiyata çalışır durum da satan bulmak zor.

Redmi Note 12 düşünülebilir ama o fiyata S10+ kesinlikle alınmaz.
Hocam S10+ Redmi note 12"den daha iyi antutu puanı vb. baktığımızda görüyoruz. Birde hayatta Xiaomi almam.

Çok güzel ama ölüm kalım meselesi değil.
Batarya çok önemliyse Huawei Mate 20 Pro alınabilir. Bizzat kullanıyorum telefon ilk çıktığında alındı 5 yıllık 7.5 saat ekran süresi veriyor. Pili değiştirilirse bu süre daha çok uzayabilir. Kamera olarak da S10 Plus'dan daha iyi. Ama donanım olarak ds S10 Plus daha iyi diye biliyorum. Ayrıca 20 Pro'nun 40 watt hızlı şarj gibi artıları da var. @Baş-ül Adam

Google hizmetleri de mevcut.

Miladı dolmuş cihaz alınmaz. Zaten kullanımı da efektif olmaz. 300-500 liraya idarelik desem o fiyata çalışır durum da satan bulmak zor.

Redmi Note 12 düşünülebilir ama o fiyata S10+ kesinlikle alınmaz.
Redmi Note 12 ?
S10+ Redmi Note 12’den her türlü daha iyi cihaz.

S20 FE konusunda katılıyorum. Diğerlerine bak sıcak bakamadım ancak konu sahibi ne isterse.
iPhone SE 2020 de alınabilir aslında. Hala eskimedi gideri var.
SE2020 S20 FE’dan daha uzun ömürlü bir cihaz.

Birde Xiaomi'ninde miladı 2 yıla dolar aynı duruma denk düşücek bir fark olmayacak.
E öyle bakarsanız bizim de miladımız dolacak. Miladı dolmuş cihaza +5000 verip donanımsal ve yazılımsal sorunlarla kullanmak başka, yeni cihazı 2 yıl kullanıp güncelliği bitince de canını çıkarmak başka şey. Ha bütçeyi A34'e yükseltebilirseniz güncelleme desteği ve iyi kullanımla daha uzun ömürlü olabilir ama para sizin neticede f/p olarak tercihinize bağlı.

Tabi ki kişiden kişiye değişir ama yazılımsal ve donanımsal olarak her türlü Redmi"den iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…