Baş-ül Adam
Kilopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Zaten sıfır demedim. Başka markaların daha düzgün modellerini bulabilirse iyi olacağından bahsediyorum. Tabii o fiyata varsa. İkinci el telefon piyasasına çok hakim değilim. Yaptığım yorum sadece telefonun sundukları üzerine. Ayrıca yüksek tazeleme hızı sadece oyunlar için önemli değil. Günlük kullanımda da çok güzel bir özellik. Pili tüketmesi haricinde. Ve değişik olan da S10+'ın 60Hz ekranı olmasına rağmen batarya performansı o kadar da iyi değil. Seçenekler varsa bakılabilir.S10+ ikinci el piyasası 6000 TL civarı olması lazım. O fiyata adamakıllı sıfır veya daha güncel telefon yok. Ekranın da 60 Hz olması hala büyük bir eksi değil çünkü vereceği fiyat belli ve oyun oynamayacakmış. Ekran konusunda ekranı OLED'di şu OLED'de oluşan ekran sorunlarından biri başına gelmez umarım.
Bataryanın önemi yoksa ekran kalitesi olarak çok tatmin edecektir. Kendim Note 20 kullanıcısıyım. Abimde S10+ var. Onun ekran kalitesi çok daha iyi. Benim ekran 1080p olduğundan.HZ önemli değil. Bataryada pek önemi yok benim için.