Samsung S10 FE+ vs S9

weeha

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. İkisi de 20 bin TL civarında, bütçe açısından sıkıntı oluşturmuyor. Sizce hangisi daha mantıklı işlemci olarak veya farklı özellikleri olarak?

Gerçekten bu soruya S10FE+ diyecek kişiyle bütün iletişimleri kesmek gerekir. Sadece Amoled ekranı için bile S9 seçilir açık ara. Düşünsenize Amoled ile aynı fiyatta olduğu halde gidip TFT ekran alıyorsunuz 2025 yılında .

NE amaçla kullanacaksınız ?

Gerçekten bu soruya S10FE+ diyecek kişiyle bütün iletişimleri kesmek gerekir. Sadece Amoled ekranı için bile S9 seçilir açık ara.
Duruma göre Tab s10 Fe önerecektim arkadaşa.

Duruma göre Tab s10 Fe önerecektim arkadaşa.
Hocam birinin ekranı TFT diğerinin ekranı Amoled. İkisini yan yana koysanız S10Fe+ gözünüzü kör eder. İşlemci olarak da zaten S9 çok çok önde. Kesinlikle TabS9 tercih edilmeli yoksa çok pişman olunur. Samsung'un FE modellerine zaruri olmadıkça bulaşmamak lazım. Termal sıkıntılı Exynos işlemci mi dersin iğrenç ötesi TFT ekran paneli mi dersin var oğlu var.

Hocam birinin ekranı TFT diğerinin ekranı AMOLED. İkisini yan yana koysanız S10FE+ gözünüzü kör eder.

Hocam Tab S9'u 6 ay kullandım gözlerimi kör ettiği için satıp kitap aldım. S9'da AMOLED ekranlarda PWM karartma uzun vadede, saatlerce ders çalışma gibi, gözleri perişan ediyor. Fakat Tab S10 FE de PWM karartma yok. Bu sebeple ders çalışma videolardan ders izleme işi için Tab S10FE daha sağlıklı ayrıca 2 yıl daha yeni bir cihaz.
PWM karartma nedir ve sağlıklı olan DC karartma karşılaştırması,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam ekranı çok yansıma yapıyor ve uzun vadede hoş değil belki ama gerçekten 25.000 lira verip TFT ekran almak akıl işi değil. IPS panel olsa yine okey derdim.

Ne amaçla kullanacaksınız?

Duruma göre Tab S10 FE önerecektim arkadaşa.

Ders videoları ders notu tutmak dizi film arada oyun vb gibi işler.

Hocam bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Ama S9 kullanan çoğu kişi gözü aşırı yoruyor diyor ders odaklı kullanımda.

Son düzenleme:
Hocam ben şahsi bir kullanım yapmadım cihazları sadece fiziksel özellikleri bakımından yorumluyorum. Kullanımı açısından @xÖTÜKENx hocam daha bilgili gibi.

Hocam ben şahsi bir kullanım yapmadım cihazları sadece fiziksel özellikleri bakımından yorumluyorum. Kullanımı açısından @xÖTÜKENx hocam daha bilgili gibi.
Ve donanımsal olarak evet kötü bir cihaz diyebilirim.

Hocam ekranı çok yansıma yapıyor ve uzun vadede hoş değil belki ama gerçekten 25.000 lira verip TFT ekran almak akıl işi değil. IPS panel olsa yine okey derdim.

Hocam, sizlerden ve konuyu okuyanlardan özür dilerim, başlığı yanlış okumuşum. Düz S10 FE 15 bin TL fakat Plus modeli 18.5 bin TL Plus düşünülebilir sadece ekran büyüklüğü için fakat ben Tab S10 FE yi baz alarak yazdım yukarıdakileri. Ve gene, fakat 3.5 bin TL bütçe için sıkıntı değilse biraz büyük bir ekrana verilebilir. Ama şunu unutmayalım FE cihaz oyunlarda memnun etmez sizi, sadece arkadaşlarınızla PUBG en düşük ayarlarda 60 FPS ve benzer ayarlarda diğer oyunları 60 FPS oynarsınız ve takılır.

Estağfurullah hocam.

Hocam bu göz yorma işi neden oluyor hassas gözlü kişilerde mi olur yoksa tabletin bir sorunu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…