Samsung S10+ hala alınır mı?

Alperenae

Kilopat
Arkadaşlar malum cihaz geçen sene çıktı. Şu an elimde bir indirim çeki var bununla birlikte 5500 TL gibi bir fiyata cihaza sahip olma fırsatım var. Önerir misiniz? Kusurlarını kapattılar mı?

Yerinizde olsam o parayı vermezdim.

Arkadaşlar malum cihaz geçen sene çıktı. Şu an elimde bir indirim çeki var bununla birlikte 5500 TL gibi bir fiyata cihaza sahip olma fırsatım var. Önerir misiniz? Kusurlarını kapattılar mı?
Neden alınmasın? Gayet güzel bir telefon. Neredeyse 1 yılını yeni tamamladı.

O fiyata gayet alınabilir bir model. Kusurları derken? Ne türlü kusurları var sana göre?
Ön kamera yapısından ötürü ışık vurduğu zaman alttan ışık hüzmesi gözüküyor yoğun şekilde.
Linkini bıraktığım videonun 1:00 ve 1:10 dakikaları arasına bakarsanız ne demek istediğimi görebilirsiniz. Beni tek korkutan nokta bu.
Neden alınmasın? Gayet güzel bir telefon. Neredeyse 1 yılını yeni tamamladı.
Aynı şekilde size de iletmiş olayım bu cevabı.

Video nerede?

Bu durum her zaman için geçerli bir durum olmayacağını kanaatindeyim, S10 Plus kamera olarak iyi bir telefon, en iyisi olmasa da fazlasıyla yeterli. Fotoğraf kalitesi istiyorsan P30 Pro, video kalitesi istiyorsan da S10 Plus doğru tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…