Samsung S10+ hala alınır mı?

Bu telefonda ilk kez görüyorum böyle bir şey. Bilgim bunu çözümleyemedi.
Ekrana gömülü büyük çerçeveli 2 kamera ışığı karşıdan gördüğü anda bu ışık hüzmesini oluşturuyor. Ön kamera yapsını S20 serisinde bu yüzden değiştirdi Samsung.
Bu durum her zaman için geçerli bir durum olmayacağını kanaatindeyim, S10 Plus kamera olarak iyi bir telefon, en iyisi olmasa da fazlasıyla yeterli. Fotoğraf kalitesi istiyorsan P30 Pro, video kalitesi istiyorsan da S10 Plus doğru tercih.
Işığı karşıdan gördüğü an maalesef bu hüzme oluşuyor. Örneğin güzel bir yaz gününde çektiğiniz selfie ışık görürse bu hüzme oluşuyor.

Işığı karşıdan gördüğü an maalesef bu hüzme oluşuyor. Örneğin güzel bir yaz gününde çektiğiniz selfie ışık görürse bu hüzme oluşuyor.
Tek bir videoya bakıp bu kanıya varmak doğru değil.

Tek bir videoya bakıp bu kanıya varmak doğru değil.
Kesinlikle haftalar süren araştırma sonucunda vardığım kanıdır. 😊 Aşağıya link bırakıyorum. Müsait olunca izlersiniz sadece 13. dakikasını. Yorumunuz için teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım değil fiziksel bir yapıda olduğu için güncelleme ile duzelebileceğini sanmıyorum.
Bu sorun yazılımla çözülebilecek bir sorun. S10 Plus kullanan birine danışın. Bu durum S10 Plus almaktan beni vazgeçirmezdi.

Zamanında Note 8 kullanmış birisi olarak Samsung telefonları tavsiye etmiyorum. Uzun süre dayanmıyor One UI gelmiş olmasına rağmen yine de cihazın sistemi çok ağır. Hard reset sonrası bile cihazda kasılmalar oluyordu. Stabilite konusunda bence hâlâ problemli.

One UI arayüzü gayet performanslı ve stabil. Elbette gelişecek yönler her zaman olmalı, üstüne daha da koymalı. Android tarafındaki en özelleştirilmiş, stabilitesi ve performansı düzgün arayüzlerden birisi kendisi. Şahsen en başa da koyarım ben. Saf Android özelleştirme olarak bu arayüzler kadar iyi olmadığı için onları hesaba katmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı