Ekrana gömülü büyük çerçeveli 2 kamera ışığı karşıdan gördüğü anda bu ışık hüzmesini oluşturuyor. Ön kamera yapsını S20 serisinde bu yüzden değiştirdi Samsung.
Bu durum her zaman için geçerli bir durum olmayacağını kanaatindeyim, S10 Plus kamera olarak iyi bir telefon, en iyisi olmasa da fazlasıyla yeterli. Fotoğraf kalitesi istiyorsan P30 Pro, video kalitesi istiyorsan da S10 Plus doğru tercih.
Kesinlikle haftalar süren araştırma sonucunda vardığım kanıdır. Aşağıya link bırakıyorum. Müsait olunca izlersiniz sadece 13. dakikasını. Yorumunuz için teşekkürler.
Zamanında Note 8 kullanmış birisi olarak Samsung telefonları tavsiye etmiyorum. Uzun süre dayanmıyor One UI gelmiş olmasına rağmen yine de cihazın sistemi çok ağır. Hard reset sonrası bile cihazda kasılmalar oluyordu. Stabilite konusunda bence hâlâ problemli.
One UI arayüzü gayet performanslı ve stabil. Elbette gelişecek yönler her zaman olmalı, üstüne daha da koymalı. Android tarafındaki en özelleştirilmiş, stabilitesi ve performansı düzgün arayüzlerden birisi kendisi. Şahsen en başa da koyarım ben. Saf Android özelleştirme olarak bu arayüzler kadar iyi olmadığı için onları hesaba katmaya gerek yok.