Samsung S10E'den iPhone 13'e geçmek

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.
Yaklaşık 3 senedir Samsung S10e kullanıyorum.
Bugün ise Teknosa'dan aldığım teklif doğrultusunda 8500TL'ye iPhone 13 alabilme şansına sahibim.
Sizce geçiş yapmalı mıyım? Fiyatlar daha da artacak gibi duruyor. Değerlendirmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar.
Bugün ise Teknosa'dan aldığım teklif doğrultusunda 8500TL'ye iPhone 13 alabilme şansına sahibim.
Sizce geçiş yapmalı mıyım? Fiyatlar daha da artacak gibi duruyor. Değerlendirmeyi düşünüyorum.

O fiyata çok iyi, bence kesinlikle geçin eğer bütçeniz varsa.

Herkese merhabalar.
Bu fiyata bu cihaz bedava. Kesinlikle alın.

Herkese merhabalar.
Bende de s10e var o fiyata nasıl düştüler?

Bende de s10e var o fiyata nasıl düştüler?
Selamlar,
Iphone 13'te geçerli bir buyback kampanyası var. örnek verelim 2000TL sizin cihazınız sayıyorlarsa 1000TL'de kampanyadan cihazdan düşüyorlar toplamda 3000TL indirim oluyor.

Lakin iPhone 13 hiç bir yerde kalmamış.
Herkese yorumları için çok teşekkürler.

Maalesef hiç bir mağazada iPhone 13 bulamadım. Sanırım Aralık gibi stoklar geri gelecekmiş ama en az 1.500TL zam bekliyorlar.

Bu nedense Vatan Bilgisayar'dan 2500TL takas ile iPhone 12 tercih ettim.

Konu kilit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı