Samsung S11 için neden doğru düzgün kılıf ve cam yok?

imran eraslan

Hectopat
Daha fazla  
Araştırma yapmak için Samsung tab S10+ veya tab S11 almak istiyorum ancak piyasada kaliteli markalardan (Spigen, esr, vb...) Hiçbirine ait kılıf veya koruyucu cam yok. Samsung dandik bir marka da değil, bu aksesuar açlığı neden? Ben mi bulamıyorum yoksa? S11 çıkalı daha yeni oldu, Spigen gibi markaların bu fırsatı değerlendirip aksesuar üretip satmasını beklerdim...
Apple almak istemiyorum. Telefonum da Samsung S25+. Kaliteli kılıf ve cam bulamayacaksam tablet almam. Bu konuda sıkıntı çekmeyen başka bir marka öneriniz varsa onu da duymak isterim.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
S11 diye bir model yok diye biliyorum. Ve kilifin marka olmasinin cok manasi yok.

Tabletten bahsetmissiniz. Neyse yine gecerli dediğim.
Kılıfın marka olmasının manasını, marka olan bi kılıf alıp kullandıktan sonra anlarsınız. Sürekli elinde tuttuğun ve senelerce dokunacağın şeyin malzemesinin bir önemi olmaz olur mu sence gerçekten?

Kılıfın marka olmasının manasını, marka olan bi kılıf alıp kullandıktan sonra anlarsınız. Sürekli elinde tuttuğun ve senelerce dokunacağın şeyin malzemesinin bir önemi olmaz olur mu sence gerçekten?
Manasi yok çünkü eğer 50tllik bisey almazsaniz kalitesi inanilmaz benzer.

Manasi yok çünkü eğer 50tllik bisey almazsaniz kalitesi inanilmaz benzer.
Katılmıyorum hocam. Yıllarca en ucuz ve f/p olarak bilinen kılıf ve temper camlarla telefon kullanan biri olarak spigene geçtiğim anda o farkı direkt gördüm. Temper cam dahi aşırı derece fark ediyor o oleofobik özelliği ile dokunmatik hissiyati koruması açısından. Boşuna marka ve pahalı olmuyorlar kesinlikle.

Aliexpress'ten vb. gelebilir. Aksesuar vergisinin yüzdesini bilmiyorum ama seçenekler oralarda çok.
Orada da bulamadım malesef...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı