İnceleme Samsung S20 FE 6/128 incelemesi (2023) 4 aylık kullanım

Güzel inceleme olmuş, kamerası çok iyiymiş.
İyi ki Snapdragon modelini almışsın.

Hocam çok güzel bir cihaz aynısı bende var 9899 TL'ye amazondan aldım. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Ekstradan 25w şarj aldınız mı mükemmel.

Güzel inceleme olmuş, kamerası çok iyiymiş.
İyi ki Snapdragon modelini almışsın.
Hocam zaten satın aldığım mağazada sormuştum Exynos mu, Snapdragon mu diye. Exynos model zaten satılmıyormuş artık sorunlu olduğu için. Sıfır satılan cihazların tümü Snapdragon modelmiş. İkinci elde Exynos denk gelir bence sadece. Alırken dikkat edilmeli.

Hocam çok güzel bir cihaz aynısı bende var 9899 TL'ye amazondan aldım. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Ekstradan 25w şarj aldınız mı mükemmel.
Hocam bana 15W yetiyor. Çünkü ben gün içerisinde şarjı zaten bitiremeyen biriyim. Sabah %100 olarak alırım, gece 12-1 gibi yatarken şarjım %20-%30 seviyelerinde olur. Gece boyu şarja bırakırım. Tabii ki 25W adaptör alınsa daha iyi olur fakat bana yeterli şuanda.

Samsung'un tek kötü özelliği kutu cimrisi olması maalesef.

@ProxyGG tek fark depolama alanı ve sirf 128 GB fazlalık için 5k verilmez. O bütçenin az üstünde S21 FE var. Hatta 14k fiyatına 256 GB GT2 var. Yani S20 FE'nin 256 GB versiyonunun alinabilirligi kalmıyor.

Sadece RAM ve depolaması fazla. 5000 TL farka değecek bir versiyon değil. O bütçeye çıkıldığında GT 2 almak daha mantıklı olur.

Hocam incelemeniz çok güzel olmuş, nasıl olduysa ben yeni gördüm. Tek düzeltmek istediğim nokta cihaz 15W adaptör ile birlikte sıfırdan yüze tam olarak 1 saat 40 dakikada çıkıyor. Sanırım 25W adaptörle de bu süre 1 saat 15 dakikaya geriliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…