İnceleme Samsung S20 FE 6/128 incelemesi (2023) 4 aylık kullanım

Evet hocam dediğiniz doğru. Orayı yanlış belirtmişim. 0 dan 100'e 1 saat 30 dakika civarında doluyor fakat ben neredeyse hiçbir zaman şarjı 0'a kadar düşürmediğim ve genelde %15-20'lerde şarja taktığım için öyle demiştim. Benim hatam. İncelemeyi şimdi görmeniz normal çünkü forumda S20 FE almak isteyen kişilere bu incelememi öneriyorum ve incelemeye bazen yanıt gönderiyorlar, o yüzden.

Bu kadar güzel arka kamera üçlüsüne ön kamerayı biraz daha iyi koymaları gerekirdi hocam ya. En azından 2160P'de EIS olsaydı. Akşam vakti video çekmek istendiğinde insan 1080P 30 FPS'ye mecbur kalıyor eğer ortaya izlenilecek güzel bir şey çıkarmak istiyorsa.

Evet hocam ön kamerası gerçekten kötü. İncelemede belirttiğim gibi ben 7 Plus'tan geçtiğim için pek sorun değil, ondan daha iyi fakat ön kamera beklentisi olan kişiler için bir sorun tabii ki. Ona rağmen beni çok mutlu eden bir cihaz. Özellikle ekranı ve genel arka kamera performansı çok mutlu ediyor.

Bu incelemeyi S20 FE'den okumak mutlu etti.
Evet o his çok iyi bir his hocam. Her şey iyi güzel fakat bu telefon boyutları bana pek hitap etmiyor. Keşke S10'e ve iPhone mini serileri gibi küçük telefonlar çıksa.

@ProxyGG tek fark depolama alanı ve sirf 128 GB fazlalık için 5K verilmez. O bütçenin az üstünde S21 FE var. Hatta 14K fiyatına 256 GB GT2 var. Yani S20 FE'nin 256 GB versiyonunun alinabilirligi kalmıyor.

Çok teşekkürler hocam.

256 GB olan versiyonda 8 GB RAM var hocam.

Teşekkürler hocam

Sadece RAM ve depolaması fazla. 5000 TL farka değecek bir versiyon değil. O bütçeye çıkıldığında GT 2 almak daha mantıklı olur.

Çok teşekkürler hocam.

@ProxyGG tek fark depolama alanı ve sirf 128 GB fazlalık için 5K verilmez. O bütçenin az üstünde S21 FE var. Hatta 14K fiyatına 256 GB GT2 var. Yani S20 FE'nin 256 GB versiyonunun alinabilirligi kalmıyor.

256 GB olan versiyonda 8 GB RAM var hocam.

Sadece RAM ve depolaması fazla. 5000 TL farka değecek bir versiyon değil. O bütçeye çıkıldığında GT 2 almak daha mantıklı olur.

Dostlar mediamarkta sorduğumda 12 taksit alışveriş kredisi için 12 bin limit olduğu söylendi. Ama üstündeki telefon için peşinat verip 12 bine düşürüyorum geri kalan parayı taksitlendiriyorum. İnternetten alışverişimde de 12 Bin'e kadar olan telefonları 12 taksit alabiliyorum. Ama üstünü alamıyorum maalesef 12 taksit olmadan da alamam. O yüzden ya MediaMarkt, vatan, Teknosa gibi yerlerden üstüne peşinat vererek alacağım, veya 12K altı telefon alacağım internetten. Media gibi yerlerde bu bütçelerde en F/P telefon öneriniz nedir? 17 göremem büyük ihtimal. Kamera ve işlemci gücü önemli. (ekteki telefonu çalışan arkadaş önermiş)

Dosya Ekleri

• IMG-20231119-WA0010.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20231119-WA0009.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam tam anlayamadım. Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olur ayrıca. Oradan yardımcı olabiliriz.

Hocam tam anlayamadım. Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olur ayrıca. Oradan yardımcı olabiliriz.

Hocam bir daha konu açıp meşgul etmek istemedim. Kısa keseyim. Alışveriş kredisi ile 12 taksit yaparak telefon alacağım. MediaMarkt, vatan, Teknosa gibi yerlerden alır isem 12 bin TL üstü telefonları peşinat vererek 12 taksitle alabiliyorum. Ama internetten alırsam 12 bin TL üstü telefon alamıyorum. Ne önerirsiniz maksimum bütçe 17 bin görmez sanırım. Ekte paylaştığım telefonları önermiş firmalar. Örnek veriyorum mağazada telefon 15 bin ben 3 bin TL peşinat verip kalan tutarı 12 taksit yapıp alabiliyorum. Ama internetten bunu yapamıyorum 12 bini geçtiği an 12 taksit yapamıyorum yani 12 bini geçen telefonu alamayacağım internetten alırsam.

Hocam o bütçede önerebileceğim telefon Honor 90 fakat mağazalarda bulamazsınız sanırım. Belki Vatan'da bulunabilir çünkü Honor 70 Vatan'da vardı. Maksimum bütçe 17K ise S20 FE ya da A54 öneriyorum. S21 FE'nin fiyatı 17K'yı geçiyor sanırım. Eğer internetten alabilirseniz ise Honor 90.

Çok teşekkürler hocam. O zaman gösterdikleri Realme'ler bu fiyat bandında kötü. Honor 90 bulursam onu alıyorum. Olmadı S20 FE 256 GB bulabilirsem onu alıyorum. Oda olmadı S20 FE 128 alıyorum gidiyorum.

Yakın zamanda anneme almak istiyorum. Gerçekten çok hayran kaldım. A34 bile bir çok telefondan çok daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…