İnceleme Samsung S20 FE 6/128 incelemesi (2023) 4 aylık kullanım

Bu telefonlara para vermeye değmez. Ben Teknosa'ya gittiğimde bi çalışan arkadaş Infınıx Hot 30 ve Realme 10 Pro Plus önermişti kasası titanyum, kamera s22 ile yarışır gibi şeyler söylemişti. Tabikide bunların hiçbiri gerçek değil yani o yüzden bahsettiğiniz yerlerdeki çalışanların söylediği cihazlara hiç bakmayın.

Realme GT 2'ye bakabilirsiniz.

Hocam tam anlayamadım. Bunun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olur ayrıca. Oradan yardımcı olabiliriz.

Hocam S20 FE sıfır alacağım gibi bu akşam yoksa bir abimin 2-3 yıllık iPhone 11'i var ekranı tamir ettirip satacaktı benzer fiyatlara gelirse onu alayım mı?

Hocam S20 FE sıfır alacağım gibi bu akşam yoksa bir abimin 2-3 yıllık iPhone 11'i var ekranı tamir ettirip satacaktı benzer fiyatlara gelirse onu alayım mı?
Ticaret amaçlı alacaksanız iPhone 11 daha mantıklı olur. Ne kadar fiyata iPhone 11 alacaksınız?

Ticaret amaçlı alacaksanız iPhone 11 daha mantıklı olur. Ne kadar fiyata iPhone 11 alacaksınız?

Hocam hiç bilmiyorum sormadım ekranı kırıktı tamir ettirip satacaktı. Hukuğumuz olan biri durduk yere fiyat sorup "ha tamam abi o zaman "dersem de üzülür. Apple sonuçta bir tık daha uzun vadede iyi olabilir diye. iPhone 7 bile yeni öldü diye baz alarak dedim Tahmini 15'dir diye düşünüyorum özellikleri kaç yıllık vs bilmiyorum. Ama derseniz ki 2-3 yıllık iPhone 11 15'e alınır kullanım amaçlı onu bir düşüneceğim.

Alınmaz hocam. Realme GT 2 ve S20 FE bakın o bütçede.

Kendi sensörü müdür, Sony midir bilmem ama 12 MP'ye göre çok kaliteli. Detaylı bayağı. Özellikle ilk fotoğraf.
Snapdragon versiyonunda Sony IMX555 sensor bulunuyor.

Ayrica megapiksel ile fotograf kalitesinin alakasi yok. Oyle bir sey olsaydi Honor 90'in kamerasi (200 MP) iPhone 15 Pro Max'ten (48 MP) daha iyi cekmeliydi. Ama oyle degil.

S20 FE tercih edin. İleride satıp kâr etmek isterseniz iPhone 11 alın.

Teşekkürler efendim

Hocam selam inşallah bu akşam alacağım. Zam geldiği için 12 taksit fırsatım gitmişti indirim geldi nasipse bu akşam sipariş geçiyorum. S21 FE 5 g mağazalarda olsa onu da bir düşünebilirdim de yok maalesef Exynos hali var. Çok borca da girmek istemiyorum o yüzden S20 FE. Şöyle 3 sene sorunsuz idare etse tamamdır. Pişman edeceğini sanmıyorum

Son düzenleme:
S21 FE'nin Exynos versiyonu alınabilir bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…