Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 16 Ağustos 2023 #21 Gentos dedi: Fotoğraf konusunda yarışabiliyor fakat geride kalıyor doğruya doğru. Video konusunda da 12 kesinlikle önde, yalan yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 ile yarışıyorsa bence çok iyi çünkü fiyata bakıldığında 11 tam 2 katı.
Gentos dedi: Fotoğraf konusunda yarışabiliyor fakat geride kalıyor doğruya doğru. Video konusunda da 12 kesinlikle önde, yalan yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 ile yarışıyorsa bence çok iyi çünkü fiyata bakıldığında 11 tam 2 katı.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #22 Rob dedi: Hocam 11 ile yarışıyorsa bence çok iyi çünkü fiyata bakıldığında 11 tam 2 katı. Genişletmek için tıkla... Hocam videoda 11 önde fakat fotoğrafta S20 FE çok daha iyi. Profilimde incelemesi var. Çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz.
Rob dedi: Hocam 11 ile yarışıyorsa bence çok iyi çünkü fiyata bakıldığında 11 tam 2 katı. Genişletmek için tıkla... Hocam videoda 11 önde fakat fotoğrafta S20 FE çok daha iyi. Profilimde incelemesi var. Çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 16 Ağustos 2023 #23 Gentos dedi: Hocam videoda 11 önde fakat fotoğrafta S20 FE çok daha iyi. Profilimde incelemesi var. Çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam güzel bir inceleme olmuş. Ürünü sipariş verdim hocam bir de.
Gentos dedi: Hocam videoda 11 önde fakat fotoğrafta S20 FE çok daha iyi. Profilimde incelemesi var. Çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam güzel bir inceleme olmuş. Ürünü sipariş verdim hocam bir de.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #24 Rob dedi: Baktım hocam güzel bir inceleme olmuş. Ürünü sipariş verdim hocam bir de. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Rob dedi: Baktım hocam güzel bir inceleme olmuş. Ürünü sipariş verdim hocam bir de. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 16 Ağustos 2023 #25 Teşekkür ederim hocam. Gentos dedi: Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an telefonu kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir telefon. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
Teşekkür ederim hocam. Gentos dedi: Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an telefonu kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir telefon.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #26 Rob dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam şu an telefonu kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir telefon. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle. Tekrardan hayırlı olsun.
Rob dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam şu an telefonu kullanıyorum, gerçekten çok güzel bir telefon. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle. Tekrardan hayırlı olsun.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 26 Ağustos 2023 #27 en3s19 dedi: Başka bir seçenek yok, en iyisi bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bir sorum olacaktı. Örneğin ekranda aşağı kaydırırken arada kendi kendine basıyor ekran. Bunun çözümü nedir?
en3s19 dedi: Başka bir seçenek yok, en iyisi bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba bir sorum olacaktı. Örneğin ekranda aşağı kaydırırken arada kendi kendine basıyor ekran. Bunun çözümü nedir?
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #28 Rob dedi: Hocam merhaba bir sorum olacaktı. Örneğin ekranda aşağı kaydırırken arada kendi kendine basıyor ekran. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım hocam ama bunun için konu açmanız daha doğru olur.
Rob dedi: Hocam merhaba bir sorum olacaktı. Örneğin ekranda aşağı kaydırırken arada kendi kendine basıyor ekran. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım hocam ama bunun için konu açmanız daha doğru olur.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.129 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #29 Bu fiyata daha iyiio yok. Belki GT2 olabilir ama o da zamlanmıştı sanki.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 26 Ağustos 2023 #30 Lancia Delta S4 dedi: Bu fiyata daha iyiio yok. Belki GT2 olabilir ama o da zamlanmıştı sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam S20 FE aldım zaten, sadece bir sorun yaşadım onu soruyordum.
Lancia Delta S4 dedi: Bu fiyata daha iyiio yok. Belki GT2 olabilir ama o da zamlanmıştı sanki. Genişletmek için tıkla... Hocam S20 FE aldım zaten, sadece bir sorun yaşadım onu soruyordum.