Samsung S20 FE kılıf önerisi

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Bugün buradan aldığım önerilerle Samsung S20 FE satın aldım 6300TL'ye. Telefonu koruyacak biraz da tasarımı iyi olan bir kılıf önerisi istiyorum. Fiyatı 50-100TL arası olabilir. 2 3 günde bir telefonu düşürdüğüm oluyor o yüzden iyi korusun benim için en önemli şey o. Başka markalarda zırh gibi olan kılıflar var ama o kadar da abartmaya gerek yok bence 0.5-1 metreden falan düşerse başına bir şey gelmesin yeter. Bir de kırılmaz cam önerisi olursa güzel olur.

Tasarımı değil de korumayı ön plana alın derim.
Paraya kıyın ve sağlam bir tank kılıf alın.

Dün Redmi Note 8 Pro aldım, tank kılıfı bu telefonu almadan önce bile düşünüyordum. 35 liraya güzel bir kılıf aldım, ama daha sağlam bir şey almak istiyorum.

Bu olabilir.

Tasarımı değil de korumayı ön plana alın derim.
Paraya kıyın ve sağlam bir tank kılıf alın.

dün Redmi Note 8 Pro aldım, tank kılıfı bu telefonu almadan önce bile düşünüyordum. 35 liraya güzel bir kılıf aldım, ama daha sağlam bir şey almak istiyorum.

Bu olabilir.

Düşürmelerde sarsılmaya karşı da korur herhalde değil mi? Fazla sert bir kılıf olursa düşüşlerde telefonu fazla sarsar diye düşünüyorum. Eski telefonum Samsung S7 Edge çok fazla düşürdüğümden herhalde navigasyonu çoğu zaman ters yönü gösteriyor kalibrasyon yapsam bile sık sık bozuluyor.

Bu kılıfları çift katmanlı yapıyorlar.
Muhtemelen çift katman olmasından dolayı sarsıntıdan da cihazı koruyacaktır.

Spigen kılıf alın alabiliyorsanız. Spigen piyasadaki en sağlam kılıfları üretiyor.

Stokları yok. Piyasada bu telefon için ucuz kılıflar mevcut ya da Samsung orijinal şeffaf kılıfı var kalın sert Spigen aratmıyor.

Stokları yok. Piyasada bu telefon için ucuz kılıflar mevcut ya da Samsung orijinal şeffaf kılıfı var kalın sert Spigen aratmıyor.
Bakın mesela bu da iyi bir seçenek. Sert silikon kılıfların da genel koruma oranı iyi.
Böyle bir telefon için parayı kıydıysak kılıfa da açıkçası parayı kıymamız gerektiği kanaatindeyim.

Koruyucu camı da var mı acaba kendinden? Yorumlarında camı fabrikasyon olduğundan extra almaya gerek kalmıyordu diye görmüştüm sanki.

İnce bir koruyucu var ama kırılmaz cam taktırmanız iyi olur çünkü corning glass 3 ile korunuyor.
Bakın mesela bu da iyi bir seçenek. Sert silikon kılıfların da genel koruma oranı iyi.
Böyle bir telefon için parayı kıydıysak kılıfa da açıkçası parayı kıymamız gerektiği kanaatindeyim.

Ben 6200 TL'ye aldım 219 TL'ye ucuz kılıf almamak için gittim paraya kıydım aldım tavsiye ederim kılıfı.

İnce bir koruyucu var ama kırılmaz cam taktırmanız iyi olur çünkü corning glass 3 ile korunuyor.

Ben 6200 TL'ye aldım 219 TL'ye ucuz kılıf almamak için gittim paraya kıydım aldım tavsiye ederim kılıfı.

O zaman cam da önerebilir misiniz ve hangi kılıfı aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı