Samsung S20 FE vs Samsung S10+

bora02

Decapat
5000 küsur bir bütcem var. Bu fiyat bandında iki telefon gözüme denk geldi şu an fiyatları arasında neredeyse bir fark yok ancak Fe'de kronik hatalar olduğunu gördüm. Önceki başlıklara baktım bir arkadaş telefonu aldığını ve bir sıkıntı çıkmadığını yazıyordu, hatalar fixlenmiş mi?

Benim için 120Hz ekran pek bir şey ifade etmiyor, bir de telefonda oyun oynamıyorum.

Sizce hangisini tercih etmeleyim?

Biraz daha açabilir misiniz?

S10 Plus'u kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Nedeni nedir kötü bir tecrübe mi yaşadınız telefonla.

Tabii ki S20 neden S10+ ı alasınız ki S20 varken?

Yani S10 Plus'ın benim için S20 Fe'ye göre avatntajları var.
Quad HD--Full hd+
Gorilla Glass6-- Gorilla Glass3.
Testlerde gördüğüm kadarıyla S10 Plus'ın kamerası optik zoom dışında daha iyimiş gibi geldi.

Quad HD--Full hd+
Gorilla glass6-- gorilla glass3.
Testlerde gördüğüm kadarıyla S10 Plus'ın kamerası optik Zoom dışında daha iyi miş gibi geldi.

Evet hocam kullanıp 1 haftada satmak zorunda kaldım. Ön kamerası sulu boya şeklinde çekiyor. Gece çekimleri fiyatına göre kötü. Sarjı zaten hak getire. Uyumadan önce %100 bıraktığım telefon sabah kalktığımda %90 bulmak can sıkıcı. Aynı şekilde ondan önce kullandığım 6S Plus'ta bile %1-2 gidiyordu. Hızlı sarj bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ayarlardan hızlı sarjı seçseniz bile bazen normal dolduruyordu. Telefonla konuşurken yanındakinin duyacağı kadar dışarı ses veriyordu. Telefonun sesini kısarsanız bu seferde siz karşı tarafı duyamıyordunuz. Tasarım ve ekran olarak hiç kimse Samsung'un eline su dökemez bu konuda herkes hemfikirdir. Telefonun içi beni dışı sizi yaktı anlayacağınız ben tavsiye etmiyorum.

Evet hocam kullanıp 1 haftada satmak zorunda kaldım. Ön kamerası sulu boya şeklinde çekiyor. Gece çekimleri fiyatına göre kötü. Sarjı zaten hak getire. Uyumadan önce %100 bıraktığım telefon sabah kalktığımda %90 bulmak can sıkıcı. Aynı şekilde ondan önce kullandığım 6S Plus'ta bile %1-2 gidiyordu. Hızlı sarj bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Ayarlardan hızlı sarjı seçseniz bile bazen normal dolduruyordu. Telefonla konuşurken yanındakinin duyacağı kadar dışarı ses veriyordu. Telefonun sesini kısarsanız bu seferde siz karşı tarafı duyamıyordunuz. Tasarım ve ekran olarak hiç kimse Samsung'un eline su dökemez bu konuda herkes hemfikirdir. Telefonun içi beni dışı sizi yaktı anlayacağınız ben tavsiye etmiyorum.

Geçiş olsun hocam öncelikle, pil konusunda size katılıyorum ben bir ,S8+ kullanıcısı olarak ben de şarj sıkıntısından muzdaribim Samsung bir türlü çözlemedi şu sıkıntıyı. Ama kafama takılan kamera kısmı oldu internetteki tetlerde göze güzel gelen bir görüntü var acaba sizin telefonunuzda mı bir sıkıntı vardı, garantiye götürdünüz mü?

Quad HD--Full hd+
Gorilla glass6-- gorilla glass3.
Testlerde gördüğüm kadarıyla S10 Plus'ın kamerası optik Zoom dışında daha iyi miş gibi geldi.

S20fe daha büyük ekran S20fenin pili daha fazla S20fenin sar değeri daha az S20fenin ekranı 120Hz S20fenin hızlı şarj W daha fazla S20fenin işlemcisi daha iyi S20fenin kamerası daha iyi her türlü S20fe daha önde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı