Samsung S20 nasıldır?

Kullanımınıza bağlı ama oyun oynasanız bile 4 yıldan fazla gideceğini düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kamera ve pil performansı gayet iyi ancak cihazın batarya ve ısınma sorunun düzeltilmesi için güncelleme ile işlemci performansı düşürüldü diye biliyorum.

Kullanımınıza bağlı ama oyun oynasanız bile 4 yıldan fazla gideceğini düşünüyorum.

Kamera ve pil performansı gayet iyi ancak cihazın batarya ve ısınma sorunun düzeltilmesi için güncelleme ile işlemci performansı düşürüldü diye biliyorum.

Peki son durumu nedir ki acaba? Isınma ve performansı güzel deneyim sunar mı ki bütçem 5k ancak telefon bulamadığım için mecbur 6kya çıkaracağım duruma göre.

Her ne olursa olsun hiçbir telefon 2 yıldan sonra pilde yüzde yüz performans vermez. Pilin tam ömrü ortalama 1.5 yıl diyelim onun dışında Samsung S20 alınır. S10 plus ve Oppo Reno 4 Pro da güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı