Samsung S20 serisi kamera camı kırılma sorunu devam ediyor mu?

Sallamasyon ve dayanıksız bir mesaj. Yahu bunları yazarken hiç mi sormuyorsunuz kendinize milyonlarca kişi nasıl S20 cihazlarını satsın. Sırf marka düşmanlığı yüzünden saçma sapan mesajlar atmayın.

Kullanıcı yorumlarını okuduklarımı buraya aktarıyorum. S20 sorunlu bir cihazdı hem pil hem de sıcaklık konusunda. Kullananlarda mı sallıyor? Benim çöpe atacak param yok. İsterseniz siz gidip Android 7 k bayılıp ikinci elde ölüden verebilirsiniz.

@watasitokyo Anca zaten oralardan duyduğun saçma sapan bilgilerle böyle bir yorum olur. S20 sorunlu bir model değil. Exynos 990 kullanan modeli SD 865 modeline göre daha fazla güç tüketiyor, daha fazla ısınıyor, daha az performans sunuyor. Exynos 990 bir hayal kırıklığı. Sırf bu işlemciyi kullanıyor diye de telefon alınamaz, kullanılamaz olmuyor. Bu yongalı S20 kullanan milyonlarca kişi var. Normal kullanımda sorun yaratmayacak bir model. Oyun performansı konusunda vasat, termal verimliliği de kötü bir model. Bu modeldeki ısınmadan asla Snapdragon 810 gibi değil.

@watasitokyo anca zaten oralardan duyduğun saçma sapan bilgilerle böyle bir yorum olur. S20 sorunlu bir model değil. Exynos 990 kullanan modeli SD 865 modeline göre daha fazla güç tüketiyor, daha fazla ısınıyor, daha az performans sunuyor. Exynos 990 bir hayal kırıklığı. Sırf bu işlemciyi kullanıyor diye de telefon alınamaz, kullanılamaz olmuyor. Bu yongalı S20 kullanan milyonlarca kişi var. Normal kullanımda sorun yaratmayacak bir model. Oyun performansı konusunda vasat, termal verimliliği de kötü bir model. Bu modeldeki ısınmadan asla Snapdragon 810 gibi değil.

E hem Exynos vasat diyorsun hem de kullanılmayacak kadar kötü değil diyorsun, kendinle çelişiyorsun. Vasat dediğin telefonu alıp bile bile lades olur musun? Ya da olmak isteyen varsa buyursun. Bu telefon kamera açtığın cayır cayır yanıyordu hala bana neyini övüyorsun anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amiral gemisi bir modelde kullanılmayacak bir yonga seti. SD 810 gibi bir ısınma mevcut değil yongada. Rakibine göre kötü olduğunu defalarca dedim. Kimsenin Exynos 990 övdüğü yok ayrıca. Abartıldığı kadar normal kullanımı engelleyecek bir ısınma söz konusu değil. Öyle bir abartıyorsunuz ki sanki bu yongalı telefonu alanlar bu cihazı kullanamaz gibi bir algı yapmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı