- Makaleler
- 2
Dostum dalga mı geçiyon S20 Ultra mı kalmış yıl olmuş 2025. Honor 400 ya da S24 FE al geç olmadı en kötü iPhone 13 al ikinci el.
İlk defa fan edition bir cihaz alacağım ama bu telefonlar tam olarak ne demek oluyor?
Orijinal parçalar yokmu yani içinde?
S20 ultra'ya göre daha iyi bir cihaz mı?
O fiyat bandında 256 gb S24 ultra var. Ayriyeten Honor magic 7 pro da güzel olur düşünürsen eğer.Arkadaşlar peki S23 Ultra 512Gb alınır mı?
53.000₺ fiyatı var.
Sizin de dediğiniz gibi, Samsung'un yeni telefonlarında hafıza kartı desteği olmadığından dahili hafızası en yüksek hangisiyse ona yöneleyim dedim.
Değer derseniz bütçeyi belki zorlayabilirim, siz ne dersiniz?
Hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak cihaz kendim için olsaydı farklı alternatiflere yönelirdimde, cihazı babam için bakıyorduk ve Samsung marka kullandı bu zamana kadar ve yine Samsung ile devam etmek istiyor.O fiyat bandında 256 gb S24 ultra var. Ayriyeten Honor magic 7 pro da güzel olur düşünürsen eğer.
O zaman S23 ultra 512 GB tercih edebilirsiniz, güncelleme desteği kısa ama bitse bile güzel bir süre götürür. Günümüzde donanım olarak hala sağlam. Rica ederim.Hocam öneriniz için teşekkür ederim ancak cihaz kendim için olsaydı farklı alternatiflere yönelirdimde, cihazı babam için bakıyorduk ve Samsung marka kullandı bu zamana kadar ve yine Samsung ile devam etmek istiyor.
Ana öncelik hafıza desteği. Hafıza kartı desteği maalesef yoktur, dahili hafıza en azından 512gb olsa daha iyi olur.
![]()
Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Cihaz genellikle kamera, video, YouTube ve Google'da gezinmek için yani günlük işler için kullanılacak. Oyun oynanmayacak. Bataryası mümkünse fazla olsun, günü rahatça geçirsin.
Sizce bu telefon alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz ve başka alternatif önerileriniz varsa neler olabilir?
Samsung marka olması gerekli ve bütçe aşağı yukarı bu telefonun fiyatında. Eğer kesinlikle üstüne değer dediğiniz bir model varsa onu da paylaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.