Kamera ve video çekimlerine önem veren biri olsanız; Samsung S20 mi A54 mü iPhone 11 mi alırdınız? (artıları ve eksileriyle de değerIendirirseniz daha iyi olur.)
Uzun ömürlülük açısından iPhone 11. elimde var ve 3.5 senedir temiz kullanıyorum hala bir sıkıntısını görmedim ama S20 kısa süreli olarak performans açısından iPhone 11'den daha iyi oldugunu söyleyebilirim. Eğer alayım 1-2 seneye değiştireyim kafasındaysan S20 ama alıp uzun ömürlü kullanırım 4-5 sene elimde dursun diyorsan IP11.
Fotoğraf çekimi olarak (ana kamera) çok yakin cihazlar. Kamera paketine göre yorum yaparsak S20 daha üstün (telefotosu var ve geniş acısı diğer iki cihazdan da daha iyi).
Video performansı olarak ise puanı iPhone 11'e veriyorum, S20 ve A54 modelinden daha iyi.
Kamera ve video çekimlerine önem veren biri olsanız; Samsung S20 mi A54 mü iPhone 11 mi alırdınız? (artıları ve eksileriyle de değerıendirirseniz daha iyi olur.)
Ben olsam bu üçlü arasında A54 hatta belki biraz daha bekleyip A55 alırdım. AMOLED ekranı bile olmayan 5 yıllık telefon iPhone 11'i ise düşünmezdim bile.