Samsung S21 FE 2. nesil ile ilgili sorular

Honor 400 varken almak sacma, gucleri zaten denk. Ekran ve kamera olarakta Honor daha iyi. Ayriyeten daha yeni bir cihaz. 888 azda olsa dhaa guclu ama verimsiz, fazlaca isinan ve throttle yiyen bir islemci. 3DMark testinde bu cokca belli olmus zaten. GPU ve diger konularda da Antutu skoru saha onde 7 gen 3'ün. Sadece CPU olarak daha guclu S21 FE ancak daha kotu. Exynos versiyonu dahada vahim.

Honor 400 varken almak sacma, gucleri zaten denk. Ekran ve kamera olarakta Honor daha iyi. Ayriyeten daha yeni bir cihaz.
Epey sitesinede; işlemci, kamera ve ekran kalitesi olarak S21 FE daha iyi gösterdiği için dedim.

Ama işte aşırı ısındığından ötürü Honor 400 ikinci cazip seçencek ve ben de karar aşamasındayım 1 aydır .

Epey'den akrsilastirmak mantiskiz hocam sadece kagit ustu karsilastiriyor ve yetersiz. Honor 400 kamera olarak S24FE'ye bile yakın.

Hocam bence her seyi ile fakat insanlae isindiarini belirttiler. Benim de gonlum s21 FE'de. Cunku kamera, ekran kalitesi olarak cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…