Samsung S21 FE 2. nesil vs Samsung A55

Bütçe
20000

ERenKns55

Decapat
Daha fazla  
Benim kullanım amacım sosyal medya ve gündelik olarak; 1 saat oyun oynarım o da çok ağır oyunlar olmaz, telefonu 120Hz kullanmak istiyorum. Şu anki telefonum Samsung S20FE fakat 120Hz'de kullanamıyorum batarya performansı üzüyor o yüzden, ama S21 FE ise batarya anlamında iyi gelmiyor bana pek, diğer her özelliği iyi 21FE'nin ama A55'te ise bana bataryası iyi olsun kamerası orta olsa yeter, sizin tercihiniz ne olurdu?

Dediğin durumda A55 öneririm. Zaten S21 FE'de adaptif 120Hz yok bildiğim kadarıyla. Su gibi içer bir de işlemcisi kronik olunca. Tabii ayriyeten en iyisi Honor 200 olur güncelleme dışı.

Son düzenleme:
20 bin'e daha iyi modeller bulabileceğinize eminim. Ama çin malı istemiyorum derseniz en azından en son çıkan a serisi telefon olan A56 ya yönelin derim. Batarya olarak ta performans olarak ta kamera olarak ta üzmez.

Elimde Redmi Note 13 Pro var keşke Honor alsaydım Xiaomi'den yazılım konusunda memnun değilim. Honor bu konuda nasıldır hocam?
MagicOS arayüzüne sahip, şahsen beğeniyorum. Çoğu kullanıcı, One UI'den bile daha akıcı ve stabil olduğunu belirtiyordu. Huawei ile aynı kuruluşa bağlı bir marka zaten, yazılım olarak üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı