Samsung A55 vs S21 FE

Selamlar, eğer şarj/ekran süresi sizin için önemliyse a55 almak mantıklı olacaktır. S serisinin maalesef bataryaları çok iyi değil. Ben telefonu işlemcisi ve nispeten kamerası için aldım ve hala memnunum sadece samsung'un saçma güncelleme politikası hariç. Isınma da hava sıcak olursa birde oyuna girerseniz kılıfsız rahatsız etmeye başlıyor ama kılıflı kullanırsanız o kadar sorun olmuyor. Ekran süresi değişken oluyor ama geneli 5-6 saat arası oluyor oyun oynamazsanız daha da artar herhalde. sorunuz olursa sorabilirsiniz.
S21 FE 2 yıl önce kadar çıktığı için sonradan kasma problemi yaşatır mı emin olamıyorum ama okuduğum kadarıyla da S serisi A’dan daha iyi. Bir 4-5 yıl kasmadan kullanabilmek istiyorum. A55 daha makul görünüyor benim için, son kez bir bakacağım artık. Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim bu arada sağ olun

S21 FE 2 yıl önce kadar çıktığı için sonradan kasma problemi yaşatır mı emin olamıyorum ama okuduğum kadarıyla da S serisi A’dan daha iyi. Bir 4-5 yıl kasmadan kullanabilmek istiyorum. A55 daha makul görünüyor benim için, son kez bir bakacağım artık. Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim bu arada sağ olun
2. nesil olan da snapdragon 888 var testlerine bakarsan kasacağını düşünmüyorum, exynos olanı bilemiyorum. bende 4-5 yıl kullanmak için tercih ettim. Tabii önceliğiniz neyse ona göre almak çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı