Samsung S21 FE alınır mı?

VenCartes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel ARC A750
İ5 13400F
3200mhz 8x2 CL16 GoodRam
MSI H610m-e pro
Bütçem 16K. Bu kulvarda en iyi seçenek S21FE gibi duruyor, telefon geçen yıl çıktı o yüzden biraz çekiniyorum almaya. 16.500'den yukarı çıkamam batarya sorunları olduğunu biliyorum ama günde 10+ saat çalışıyorum, fazla telefonla uğraşamıyorum o yüzden bataryası fazla sorun olmaz. Oyun kamera performansları nedir, kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Kamera performansı fiyatında rakipsiz. Oyun performansı ise termal verimliliği vasat olan Exynos 2100'ü kullandığı için kötü.
Ağır oyun oynamam derseniz halleder.

Oyun idare eder, kamerası fiyatına göre harika.

O bütçede Honor 90 ve S21 FE tek tercih zaten. S21 FE gayet iyi bir telefon. Oyun performansı tatmin eder fakat batarya performansı zaten çok iyi olmadığı için oyun oynayarak bu süreyi daha da kısaltırsınız. Oyun oynarken performans bakımından çok şey beklemiyorsanız üzmez. Kamerası da gayet iyi bir telefon. Sosyal medya performansı da iyi. Ben en çok önemi kamera ve hızlı şarja verdiğim için Honor 90 tercih ederdim fakat S21 FE de çok iyi bir seçenek.

Kamerası beni tatmin ediyor ki bu fiyat bandında bir rakibi yok. Ama oyun konusunda aynı şeyi söyleyemem. Eğer çok oyun oynuyorsanız bu telefon size göre değil.

Pili; 120 Hz, mobil veride ve düşük parlaklıkta 4-5 saat ekran süresi verebiliyor.

Bakmak isterseniz S21 FE ile çektiğim fotoğrafları paylaştığım bir konu var.

Bütçem 16k. Bu kulvarda en iyi seçenek S21FE gibi duruyor, telefon geçen yıl çıktı o yüzden biraz çekiniyorum almaya. 16.500'den yukarı çıkamam batarya sorunları olduğunu biliyorum ama günde 10+ saat çalışıyorum, fazla telefonla uğraşamıyorum o yüzden bataryası fazla sorun olmaz. Oyun kamera performansları nedir, kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Oyun performansında ısınmazsa çok sıkıntı çıkarmaz. SD 865'ten iyi olduğu için. Kamerada S21 kamerası olduğu için hiçbir sıkıntın olmaz. Pil işlemciden dolayı biraz kötü. Oda önemli değil dediğin için işini rahatlıkla görür. Şimdiden hayırlı olsun. Oyun performansına YouTube'da oynayacağın oyunlar için bakabilirsin yine de.

Herkese teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

Kamera performansı fiyatında rakipsiz. Oyun performansı ise termal verimliliği vasat olan Exynos 2100'ü kullandığı için kötü.
Ağır oyun oynamam derseniz halleder.

Soğutma bir şekilde halledilirse performans düzelir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı