Samsung S21 FE alınır mı?

Note 10 plus kullaniyorum 2019 cihazi. Bataryayi degistirdim kullanmaya devam ediyorum. Ne hizla ne cihazla alakali bir problemim var bur kere dahi takilma yasamadim yillardir bu cihazda yasamadiysam 21fe daha yeni bir model onda da yasayacaginizi sanmam.

Sahibindenden bakayim 6 pro dusurebilirsem uygun fiyata alirim belki tavsiye eder misiniz 6 proyu eksisi nedir sizce ?

A55 kullanıyorum 6.ayım deneyimlerime göre fiyatının en iyi cihazlarından biri batarya, ekran, yapı kalitesi vs bence düşünülebilir bir tercih.

Nerede satılıyor link var mı?

S21 FE Kullanıcısıyım 2. Telefon olarakda A51 mevcut Samsungun S serisi her zaman A serisinden iyidir 3 ay oldu şarj biraz hızlı gidiyor 2. Hattı taktıkdan sonra oldu oda normal onun dışında çok memnunum

Son kararım telefonun alınmayacağı yönünde. S21FE'nin
1. sebebi telefon eski 2026 ya çok da bir şey kalmadı ve 2021 de çıkan Android telefonu konuşuyoruz.
2. sebebi şarjı hızlı bitiyor 5 saat bile çıkarmıyor ve aynı fiyata alacağım farklı telefon 7 saati rahatlıkla çıkarıyor.
3. sebebi telefon da ısınma gibi bir sorun var kışın sorun olmasa da yazın sorun olur diye düşünüyorum.
Bütün bunları göz önünde bulundurduğumda telefonun eksileri artılarından fazla.

İstersen Google Pixel serisinden sana uyguna telefon bulabiliriz 7 Pro sana göre uygun bir telefon gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…