Baban güzel tercih yapmış hayırlı olsun(!)
O fiyata Honor 200 veya nothing 2A alırdın.
Artık güncelleme almayan eski nesil bir amiral gemisi kıstırılmış versiyonuna sahipsin. 3 4 saatlik cep sobası ile iyi kullanımlar diliyorum sana.
Artık güncelleme almayan eski nesil bir amiral gemisi kıstırılmış versiyonuna sahipsin. 3 4 saatlik cep sobası ile iyi kullanımlar diliyorum sana.
S21 FE eski cihaz zaten. Zamanına göre fena değildi ama artık alınmaz. Bence 2A alması daha iyi olurdu ama babası beğenmemiş sanırım.
Samsung ve diğer markalar;
8 gen 1 ile Apple arasındaki farklar kapanmaya başladı. Sonrasında Samsung değil, Çinli markalar ön plana çıkmaya başladı. Bende S22 var hayatım boyunca ilk defa kararlarımda "keşke şunu alsaydım" dedirtti.
2 tane art arda yazılım güncellemesi aldı ikisini de yaptım ve ısınma sorunu bayağı azaldı ve özellikleri daha da iyi oldu boşuna ön yargılı olmaya gerek yok.
2 tane art arda yazılım güncellemesi aldı ikisini de yaptım ve ısınma sorunu bayağı azaldı ve özellikleri daha da iyi oldu boşuna ön yargılı olmaya gerek yok.
Diğer cihazlara göre daha kötü olmasını geçtim, daha fazla ısınan, bataryası kötü ve işlemcisi kronik sorunlu bir model. Bir de artık güncelleme almayacak eski bir model. Sırf markası Samsung diye almışsın. Neyse, tercihinize saygı duyarım, umarım mutlu olursun cihazınla.
Zaten kaç senelik cihaz ardı ardına güncelleme gelir normal.