Bence fena değil a56 işlemci fena durmuyor uzun kullanım testlerini bilmiyorum uzun kullanımda ne olur ama.2A da alabilir unuttum. A56 tavsiye etmem ama.
Bence fena değil a56 işlemci fena durmuyor uzun kullanım testlerini bilmiyorum uzun kullanımda ne olur ama.2A da alabilir unuttum. A56 tavsiye etmem ama.
Bugün aldık gayet memnun kaldım telefon hafif kamerası falan iyi ama sanki biraz fazla ısınıyor gibime geldi.
Ne aldın?
S21 FE.
Ben kararina saygi duyarim konu sahibinin fakat dediginiz iki cihaz, S21 FE'den daha iyi. Zaten Samsung, S23 oncesi ozellikle Apple'in gerisindeydi.Baban güzel tercih yapmış hayırlı olsun(!)
O fiyata Honor 200 veya nothing 2A alırdın.
Artık güncelleme almayan eski nesil bir amiral gemisi kıstırılmış versiyonuna sahipsin. 3 4 saatlik cep sobası ile iyi kullanımlar diliyorum sana.
Ben kararina saygi duyarim konu sahibinin fakat dediginiz iki cihaz, S21 FE'den daha iyi. Zaten Samsung, S23 oncesi ozellikle Apple'in gerisindeydi.
Baban güzel tercih yapmış hayırlı olsun(!)
O fiyata Honor 200 veya nothing 2A alırdın.
Artık güncelleme almayan eski nesil bir amiral gemisi kıstırılmış versiyonuna sahipsin. 3 4 saatlik cep sobası ile iyi kullanımlar diliyorum sana.
2 tane art arda yazılım güncellemesi aldı ikisini de yaptım ve ısınma sorunu bayağı azaldı ve özellikleri daha da iyi oldu boşuna ön yargılı olmaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.