Samsung S21 FE mi iPhone 11 mi?

bbreminbaba

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650XT -- RYZEN 5 5600 -- 16GB RAM -- 512GB SSD -- 2TB HDD
Ben telefon alacagim ama iki telefon arasında kaldım.

Samsung S21 FE 128 GB.
iPhone 11 64 GB hangisini almalıyım?
--
Benim 1 tane daha telefonum var o telefonda çogunlukla video izliyorum ve yine ayni şekilde o telefonu video izlemek için kullanacağım. 2. telefonumu pes ya da MLBB indireceğim sosyal medya kullanmıyorum. Kısacasi 2. telefonumu çok fazla yormucam cok fazla mobıl oyunları oynamıyorum.

Ben telefon alacagim ama iki telefon arasında kaldım.

Samsung S21 FE 128 GB.
iPhone 11 64 GB hangisini almalıyım?
--
Benim 1 tane daha telefonum var o telefonda çogunlukla video izliyorum ve yine ayni şekilde o telefonu video izlemek için kullanacağım. 2. telefonumu pes ya da MLBB indireceğim sosyal medya kullanmıyorum. Kısacasi 2. telefonumu çok fazla yormucam cok fazla mobıl oyunları oynamıyorum.
S21FE ama bütçeniz nedir? 20'ye çıkarsa S23FE zorlayın.

Zamanında S21 FE alacağıma iPhone 11 alırım dedim ve aldım bunun sebebi iPhone 11'in her türlü daha iyi bir telefon olması. Şimdi ise iPhone 11'imi satıp S23 FE aldım. S23 FE daha iyi bir telefon olmasına rağmen uygulamadan çıkarken, uygulama değiştirirken, telefon kilidini açarken bazen kasma donma vesaire olabiliyor ve iPhone 11'i 3 yıl kullanmama rağmen hiçbir şekilde bu olmadı. iPhone 11 rahatlıkla alabilirsin.

11 parasına S23FE alınmaz mı? Baktım para bile artıyor. Ben olsam S23FE alırdım ama ille S21FE ve 11'den birisi olacaksa ben 11 alırdım.

iPhone 11 piyasası çok değersizleşti o yüzden zor satabildim. Bundan sonra alım-satım oranı çok düşük. İleride satmayı düşünen biri sakın almasın elinde kalır.

iPhone 11 kadar boş bir telefon yok. Çağ dışı desek yeri bence. LCD ekrandan tut performansa cacık bir telefon ve Apple'a yakışmıyor.

Artık LCD ekranlar daha az tercih ediliyor fakat deneyimim hiç kalitesiz değildi. Hem işlemci hem kamera ve kullanıcı deneyimi açısından S21 FE'den çok daha üstün bir telefon. 120 Hz ekranlı bir telefon alıp çoğu oyunda onu deneyimleyemiyorsan o zaman maalesef boşuna para harcamış oluyorsun. Oyun oynamayan biri ise S serisi yerine A serisine göz atmalı.

Kısacası OLED ekranım olsun, 120Hz olsun, işlemcisi ve kamerası iPhone 11'den daha iyi olsun diyen S23 FE tarafına yönelmeli.

Fakat iPhone 11 yine de hala kamera ve işlemci açısından çok iyi bir telefon. Daha ucuz olsa aslında önerilmeyecek telefon değil. Şu anda fiyatını hak etmiyor. Yine de S21 FE ile karşılaştırılmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı