Samsung S21 FE SD 2. nesil mi yoksa Samsung A36 mı?

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
İyi geceler forum. Babama hediye telefon alacağım büyük ekranlı telefonlardan hoşlanmıyor ve Samsung istiyor. Malum küçük boyutlu cihazlar epey pahalı en fazla 18 bin verebilirim. S21 FE Snapdragon modeli ile Samsung A36 arasında kaldım.

S21 FE Snapdragon olmasına rağmen çok ısınıyor diyenler var eski artık alınmaz diyenler var, 128 GB yetmez falan da diyorlar. Ama özellik olarak gerek ekran canlılığı zarif tasarımı vs babam daha çok beğenir. Şu anda S21 FE Trendyol Hepsiburada'da 16.500 - 17.500 civarında bulmak mümkün. A36 ise 18 bin. Arada kaldım bilen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
S21 FE 2. nesil kullanıcısıyım, a serisi kullanmaktansa FE serisi kullanırım daha iyi. Cihazım hakkında yorumlarım şu şekilde; pil dayanmıyor, çok ısınıyor, ekranda kronik sorun var (garantide ekran değişmeme rağmen aynı sorun aşırı minimal şekilde devam ediyor. Sorun şu şekilde, ekranı 60Hz'ye alınca siyahlar LCD siyahı gibi oluyor, kızarmaya başlıyor ve sanki 60Hz değil de daha düşük Hz miş gibi oluyor. 120Hz de herhangi bir sorun bulunmuyor.) Performans yerinde, kamerası güzel, ekranı güzel.

Ben telefondan şu an memnunum tek sıkıntım kullanımıma engel olduğu için pil sorunu. Ama şu an bana tekrar alır mıydın diye sorsanız aynı fiyattaki başka markalara yönelirdim yine Samsung'dan a serisi almazdım.

A serisi bildiğin Xiaomi cihaz ama Samsung logolu gibi bir şey, alınmaz FE serisi alırım daha iyi. FE serisi hiç bilmiyorsan S ve A'nın karışımı oluyor.

A serisi bildiğin Xiaomi cihaz ama Samsung logolu gibi bir şey, alınmaz FE serisi alırım daha iyi. FE serisi hiç bilmiyorsan S ve A'nın karışımı oluyor.
Alırsam ilk kez trendyoldan ya da hepsiburadadan alacağım güvenilir olur mu? Yorumlarda cihaz kırık gelmesine rağmen iade kabul edilmediğine dair yazıları okudum.

İyi geceler forum. Babama hediye telefon alacağım büyük ekranlı telefonlardan hoşlanmıyor ve Samsung istiyor. Malum küçük boyutlu cihazlar epey pahalı en fazla 18 bin verebilirim. S21 FE Snapdragon modeli ile Samsung A36 arasında kaldım.

S21 FE Snapdragon olmasına rağmen çok ısınıyor diyenler var eski artık alınmaz diyenler var, 128 GB yetmez falan da diyorlar. Ama özellik olarak gerek ekran canlılığı zarif tasarımı vs babam daha çok beğenir. Şu anda S21 FE Trendyol Hepsiburada'da 16.500 - 17.500 civarında bulmak mümkün. A36 ise 18 bin. Arada kaldım bilen yardımcı olabilir mi?
İmkanınız el veriyorsa bunu alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı