Samsung S21 FE (SD) vs POCO X6 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LazAli

Femtopat
Daha fazla  
İki telefonda 16500TL.
Poco X6 Pro
S21 FE
Benim önceliğim performansının iyi ve uzun ömürlü, sorunsuz olması. Kamerayı ve tasarımı çok kafama takmam. Günde 2 saat civarı Brawl Stars oynarım onun dışında oyunla pek işim yok. POCO'nun yazılım ve ısınma sorunları olduğu, S21 FE'nin bataryasının çok hızlı bittiği söyleniyor. Hangisini tercih etmeliyim veya daha iyi bir model var mı?

Bs haricinde oyun oynamıyorsanız S21 FE SD versiyonunnu tavsiye ederim. Ama ağır oyun oynarım derseniz X6 Pro S21 FE SD'den çok daha iyi.

Bs haricinde oyun oynamıyorsanız S21 FE SD versiyonunnu tavsiye ederim. Ama ağır oyun oynarım derseniz X6 Pro S21 FE SD'den çok daha iyi.
Teşekkürler, ağır oyun oynamam. Merak ettiğim, S21fe biraz eski olduğu için uzun süre kullanabilecekmiyim ileride donma takılma falan olur mu?

Teşekkürler, ağır oyun oynamam. Merak ettiğim, S21FE biraz eski olduğu için uzun süre kullanabilecek miyim ileride donma takılma falan olur mu?

UFS depolama birimi kullanan hiçbir cihazda donma kasma olmaz. Kulaktan dolma "Android cihazlar 3 ay sonra kasmaya başlar" lafı eMMC kullanan cihazlar için geçerli.

2019 çıkışlı Galaxy A50 kullanıyorum. UFS 2.1 kullandığından cihaz hâlâ taş gibi. One UI 5.1 Custom ROM da attım sıfır kasma.

Ama uzun ömürlülük bakımından X6 Pro öneririm. Hem UFS 4.0 hem de Dimensity 8300 Ultra kullanmasından dolayı S21 FE'den daha uzun ömürlü olacaktır.

UFS depolama birimi kullanan hiçbir cihazda donma kasma olmaz. Kulaktan dolma "Android cihazlar 3 ay sonra kasmaya başlar" lafı eMMC kullanan cihazlar için geçerli.

2019 çıkışlı Galaxy A50 kullanıyorum. UFS 2.1 kullandığından cihaz hâlâ taş gibi. One UI 5.1 Custom ROM da attım sıfır kasma.

Ama uzun ömürlülük bakımından X6 Pro öneririm. Hem UFS 4.0 hem de Dimensity 8300 Ultra kullanmasından dolayı S21 FE'den daha uzun ömürlü olacaktır.

Aynen daha uzun ömürlü :D X6 Pro'nun müthiş özelliklerini sayıyorum.
1.el yakar cinsten ısınma
2.çöpten beter kamera
3.kasma, donma, sayısız bug
4.kapasitesine göre yetersiz batarya performansı.
5. ısınmadan kaynaklı rezil oyun performansı
6. arayüzde reklamlar
Bu saydığım mükemmel özellikleri istersen alabilirsin X6 Pro.
Kesinlikle ve kesinlikle S21 FE diyorum.

Aynen daha uzun ömürlü :D X6 Pro'nun müthiş özelliklerini sayıyorum.
1.el yakar cinsten ısınma.
2.çöpten beter kamera.
3.kasma, donma, sayısız bug.
4.kapasitesine göre yetersiz batarya performansı.
5. ısınmadan kaynaklı rezil oyun performansı.
6. arayüzde reklamlar.
Bu saydığım mükemmel özellikleri istersen alabilirsin X6 Pro.
Kesinlikle ve kesinlikle S21 FE diyorum.

1- 34 derece havada işlemcisi zorlarsan her cihaz aşırı ısınır. Cihazda likit ve buhar odalı soğutma sistemi var.

2- Kamerası ortalama seviyede. Bir oyuncu telefonundan yüksek kamera performansı bekliyemezsin.

3- Anlaşılan senin gözlere arada drop giriyor. Fazla ekrana bakmaktandır.

4- 5000 mAh batarya uzun saatler oyun oynamazsan rahat götürür.

5- Her cihaz ısınınca kendini kısar. Ayrıca cihaz aşırı ısınmıyor.

6- EU ROM at, veya Avrupa cihazı al.

Bu söylediklerinden tam olarak senin Xiaomi hateri olduğunu ön görüyorum.

Oyun oynanacaksa, ağır yük bindirilecekse X6 Pro.

Günlük kullanılacaksa S21 FE. S21 FE de de SD888 var performans bakımından seni üzmez. Ama Dimensity 8300 Ultra kadar iyi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı