Samsung S21 FE (SD) vs POCO X6 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen. Fakirlerin Çin malı aşkı tartışılmaz.
Cinlilerden nefret ediyorum ama sizin gibi de acinasi bir tipte hater degilim. Dogru neyse onu konusurum. X6 Pro'yu gidip de kamera isteyen adama onermiyorum ben. Ama goruyorum ki siz oyun onemli olan birisine throttle yiyen S21 FE'yi öneriyorsunuz.

Cinlilerden nefret ediyorum ama sizin gibi de acinasi bir tipte hater degilim. Dogru neyse onu konusurum. X6 Pro'yu gidip de kamera isteyen adama onermiyorum ben. Ama goruyorum ki siz oyun onemli olan birisine throttle yiyen S21 FE'yi öneriyorsunuz.

Snapdragon versiyonu sorunsuz ama.

Bu soğutmaya rağmen ısınıyorsa durum daha vahim.
Her cihaz ısınır. X6 Pro'nun hafif ve orta yükte ısındığı falan yok. O soğutmanin tek amaci soguk kalması değil. Isıyı dagitarak daha gec throttle yemesini saglamak.

Madem S21 FE önerilmiyor, oyun önemli olan birisine X6 Pro da önermemelisiniz. Çok övdüğünüz "oyun telefonu" ısınmadan oyunu oynatmıyor. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Kağıt üstündeki özelliklere bakarak konuşmanız yanlış.

Her cihaz ısınır. X6 Pro'nun hafif ve orta yükte ısındığı falan yok. O soğutmanin tek amacı soguk kalması değil. Isıyı dagitarak daha gec throttle yemesini saglamak.

Soğutma amacını yerine getiremiyor. Neye yarar ki kağıt üstündeki mükemmel soğutma sisteminin olması.

Snapdragon versiyonu sorunsuz ama.
Sorunsuz diye bir sey yok. Oyun oynarsan onun da var. Exynos 2100 ile Snapdragon 888'in saf gucleri birbirine cok yakin. Ikisi de Samsung'un aynı üretim bandindan gectiler. 888'in ustunluk sağladigi iki sey var, modem ve ISP. Bunlardan eger mobil veride oyun oynanmiyorsa modemin de ISP'in de oyun performansina etkisi yok.
Övdüğünüz "oyun telefonu" ısınmadan oyunu oynatmıyor. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Kağıt üstündeki özelliklere bakarak konuşmanız yanlış.
Dalga mi geciyorsun arkadasim? Oyun telefonu diye ısınmayacak mi? S21 FE'nin kasasi daha cok throttle yiyor ve SoC'un dokumu yuzunden daha cabuk ısınıyor. Icinde 8 Gen 3 bulunan ROG Phone, Red Magic de gayet ısınıyor ustelik cok daha iyi sogutmaya ragmen. Kagit üstündeki verilere de bakmiyorum ayrica.
Soğutma amacını yerine getiremiyor. Neye yarar ki kağıt üstündeki mükemmel soğutma sisteminin olması.
Getirmedigini nereden biliyorsun? Daha gec throttle yediriyor iste.

Sorunsuz diye bir şey yok. Oyun oynarsan onun da var. Exynos 2100 ile Snapdragon 888'in saf gucleri birbirine cok yakin. Ikisi de Samsung'un aynı üretim bandindan gectiler. 888'in ustunluk sağladigi iki şey var, modem ve ISP. Bunlardan eger mobil veride oyun oynanmiyorsa modemin de ISP'in de oyun performansina etkisi yok.

Dalga mi geciyorsun arkadasim? Oyun telefonu diye ısınmayacak mi? S21 FE'nin kasasi daha cok throttle yiyor ve SoC'un dokumu yuzunden daha cabuk ısınıyor. Icinde 8 Gen 3 bulunan ROG Phone, Red Magic de gayet ısınıyor ustelik cok daha iyi sogutmaya ragmen. Kagit üstündeki verilere de bakmiyorum ayrica.

Getirmedigini nereden biliyorsun? Daha gec throttle yediriyor iste.

Aynen kullanıcılar telefonun her şeyinden çok memnun. S21 FEnin kalitesinin az bir miktarı olsa uçardı X6 Pro. Oyun telefonunun özelliği oyunlarda da ısınma yapmaması gerektiği. Redmagic falan diyorsun. Adamlar oyun telefonu çıkarıyor telefonun bünyesinde soğutucu fan var. Isınmaması için. Yani X6 Pro'nun soğutmasının bir manası kalmıyor demek ki. X6 Pro'yu al kullan sen bile bu savunmana rağmen memnun kalmazsın direkt elinden çıkarmaya çalışırsın.

Arkadaş ordinaryüs profesör Samsung fanboy. 1 numara Xiaomi hater.

Bu arkadaş coco cola vs Pepsi sohbetlerinede katılıp Samsung Smart cola falan öneriyordur.

Kullandığım telefon Samsung bile değil niye fanboyluğunu yapayım? Sizin gören gözün gördüklerini reddetmeniz tuhaf. X6 Pro çöp bir cihaz bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı