Samsung S21 FE vs iPhone SE 3

Bütçe
12000

İlk 1-2 hafta pil performansı kötü geçecek cihazın ondan sonra ekran süren yükselecek. Şimdiden hayırlı olsun.

SE 3 şu an piyasadaki telefonlara bakacak olursak çok düşük bir bataryaya sahip. O batarya ile 1 günü ile çıkarmanız zor.

iPhone SE 3 mAh değerine bakıp değerlendirmek yanlış zorlayıcı kullanımda 7 saatin üzerinde ekran süresi veriyor arkadaşın kullanımına göre rahat 1 günü çıkartır.

iPhone SE 3 mAh değerine bakıp değerlendirmek yanlış zorlayıcı kullanımda 7 saatin üzerinde ekran süresi veriyor arkadaşın kullanımına göre rahat 1 günü çıkartır.

S21 FE batarya olarak SE 3 ile aynı ekran süresini veriyor ise veya pek bir fark yok ise S21 FE alacağım. Çok farkları var mıdır acaba.

S21 FE batarya olarak SE 3 ile aynı ekran süresini veriyor ise veya pek bir fark yok ise S21 FE alacağım. Çok farkları var mıdır acaba.

6 saat gibi bir ekran süresi mevcut hocam oyun oynarken cihazın fazla ısındıgını söyleyen pişman olan birçok YouTube'da kanal var ben hala SE 3 modelinden yanayım ben açıkçası Android giriş ve orta segment için tercih ederim.

Oyun oynayan biri değilim gün içinde çok aşırı aktif telefonda kullanmıyorum o yüzden batarya pek sorun olmuyor. Ekran kamera ve tasarım olarak SE 3'den iyi olması beni Samsunga itiyor.

2. el İphone 12 Mini bakabilirsin. Bütçene uygun ve tasarım olarak SE 3'den daha iyi.

2. el iPhone 12 mini bakabilirsin. Bütçene uygun ve tasarım olarak SE 3'den daha iyi.

iPhone 12 mini 2. el piyasası 13 bin TL civarında dolaşıyor. Ben S21FE yi 10.500 TL civarına sıfır bulabiliyorum. Aslında ben SE 3 için bile bütçemi zorlamış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…