Telefonu sadece sosyal medya müzik ve haberleşme için kullanıyorum. O yüzden çok iyi bir bataryaya sahip telefona ihtiyacım yok. iPhone SE 3 de batarya olarak çok başarılı bir telefon değil zaten. Umarım üzmez batarya konusunda.
iPhone SE 3 mAh değerine bakıp değerlendirmek yanlış zorlayıcı kullanımda 7 saatin üzerinde ekran süresi veriyor arkadaşın kullanımına göre rahat 1 günü çıkartır.
iPhone SE 3 mAh değerine bakıp değerlendirmek yanlış zorlayıcı kullanımda 7 saatin üzerinde ekran süresi veriyor arkadaşın kullanımına göre rahat 1 günü çıkartır.
6 saat gibi bir ekran süresi mevcut hocam oyun oynarken cihazın fazla ısındıgını söyleyen pişman olan birçok YouTube'da kanal var ben hala SE 3 modelinden yanayım ben açıkçası Android giriş ve orta segment için tercih ederim.
6 saat gibi bir ekran süresi mevcut hocam oyun oynarken cihazın fazla ısındıgını söyleyen pişman olan birçok YouTube'da kanal var ben hala SE 3 modelinden yanayım ben açıkçası Android giriş ve orta segment için tercih ederim.
Oyun oynayan biri değilim gün içinde çok aşırı aktif telefonda kullanmıyorum o yüzden batarya pek sorun olmuyor. Ekran kamera ve tasarım olarak SE 3'den iyi olması beni Samsunga itiyor.
iPhone 12 mini 2. el piyasası 13 bin TL civarında dolaşıyor. Ben S21FE yi 10.500 TL civarına sıfır bulabiliyorum. Aslında ben SE 3 için bile bütçemi zorlamış oluyorum.