Samsung S21 FE vs iPhone SE 3

Bütçe
12000
Telefonu sadece sosyal medya müzik ve haberleşme için kullanıyorum. O yüzden çok iyi bir bataryaya sahip telefona ihtiyacım yok. iPhone SE 3 de batarya olarak çok başarılı bir telefon değil zaten. Umarım üzmez batarya konusunda.

İlk 1-2 hafta pil performansı kötü geçecek cihazın ondan sonra ekran süren yükselecek. Şimdiden hayırlı olsun.

SE 3 şu an piyasadaki telefonlara bakacak olursak çok düşük bir bataryaya sahip. O batarya ile 1 günü ile çıkarmanız zor.

iPhone SE 3 mAh değerine bakıp değerlendirmek yanlış zorlayıcı kullanımda 7 saatin üzerinde ekran süresi veriyor arkadaşın kullanımına göre rahat 1 günü çıkartır.

S21 FE batarya olarak SE 3 ile aynı ekran süresini veriyor ise veya pek bir fark yok ise S21 FE alacağım. Çok farkları var mıdır acaba.

S21 FE batarya olarak SE 3 ile aynı ekran süresini veriyor ise veya pek bir fark yok ise S21 FE alacağım. Çok farkları var mıdır acaba.

6 saat gibi bir ekran süresi mevcut hocam oyun oynarken cihazın fazla ısındıgını söyleyen pişman olan birçok YouTube'da kanal var ben hala SE 3 modelinden yanayım ben açıkçası Android giriş ve orta segment için tercih ederim.

6 saat gibi bir ekran süresi mevcut hocam oyun oynarken cihazın fazla ısındıgını söyleyen pişman olan birçok YouTube'da kanal var ben hala SE 3 modelinden yanayım ben açıkçası Android giriş ve orta segment için tercih ederim.

Oyun oynayan biri değilim gün içinde çok aşırı aktif telefonda kullanmıyorum o yüzden batarya pek sorun olmuyor. Ekran kamera ve tasarım olarak SE 3'den iyi olması beni Samsunga itiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı