Bildirim seslerini-sistem seslerini kapatırsanız deklanşör sesi gelmez.Kamera uygulamasına girdiğinde ayarlar kısmında sesler ile alakalı bir seçenek illa vardır.
Edit : Şimdi baktım ses kısma seçeneği yokmuş. Kameraya girmeden evvel ses ayarlarından sistem seslerini kısmak muhtemelen sorunu çözecektir.
Hocam sanırım yok göremedim.Kamera uygulamasına girdiğinde ayarlar kısmında sesler ile alakalı bir seçenek illa vardır.
Normaldir hocam yokmuş çünküHocam sanırım yok göremedim.
Teşekkürler hocam tamamen kapatabilsek iyi olurduNormalde telefonu sessiz moduna alınca deklanşör sesi kapanıyor diye biliyorum. Samsung'un yeni telefonlarında varsa öyle ayrı bir özellik bilemem.
Bildirim seslerini-sistem seslerini kapatırsanız deklanşör sesi gelmez.Kamera uygulamasına girdiğinde ayarlar kısmında sesler ile alakalı bir seçenek illa vardır.
Edit : Şimdi baktım ses kısma seçeneği yokmuş. Kameraya girmeden evvel ses ayarlarından sistem seslerini kısmak muhtemelen sorunu çözecektir.
Evet oldu hocam ama bu seferde şarja takdıpımdaki ses gitti ama olsun yapabilecek bir şey yokBildirim seslerini-sistem seslerini kapatırsanız deklanşör sesi gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.