Samsung S21 Ultra 2.el alınır mı?

OfferSixPain

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum çok kasıyor. Yeni telefon almak istiyorum önerir misiniz? Bu telefonun temiz 2. elini ya da bu telefonun idealinde başka 2. el telefon.

Güncellemeyi sorun etmez iseniz ve cihaz temiz ise alınabilir.

Bence S23 alın. S21 serisi üretim yılı gereğince pilleri genellikle bir miktar sağlığı düşmüş oluyor. Ve Ui7+ alacak onun harici ek Sürpriz güncelleme gelir mi bilmem.

Çok pahalı 2. elleri bile.
Ben S21 kullanıcısıyım ve almanı önermem. Ben S21 telefonumu garantili aldım birkaç ay kullandım ve batarya süresi inanır mısın 2 saate kadar düştü. Bataryaları ölebiliyor zamanla, ben şans eseri garantiden faydalandım garanti bitimine son 2 gün kala derdimi anlatıp yolladım batarya değişti şu an cihazımı mutlu mesut kullanıyorum fakat herkes bu kadar şanslı olmayacaktır. Bu cihazların orijinal parçaları da zor bulunur ki bulunursa da parası da ucuz olmaz. S21 serisi yerine S23 olmazsa S23 fe o da olmazsa, A55 falan olabilir. Veya farklı markalara da yönelebilirsin Xiaomi vb.

Ben S21 kullanıcısıyım ve almanı önermem. Ben S21 telefonumu garantili aldım birkaç ay kullandım ve batarya süresi inanır mısın 2 saate kadar düştü. Bataryaları ölebiliyor zamanla, ben şans eseri garantiden faydalandım garanti bitimine son 2 gün kala derdimi anlatıp yolladım batarya değişti şu an cihazımı mutlu mesut kullanıyorum fakat herkes bu kadar şanslı olmayacaktır. Bu cihazların orijinal parçaları da zor bulunur ki bulunursa da parası da ucuz olmaz. S21 serisi yerine S23 olmazsa S23 FE o da olmazsa, A55 falan olabilir. Veya farklı markalara da yönelebilirsin Xiaomi vb.

Baktığımda A55 bana da çok mantıklı geldi. Ama son fiyatları aşırı pahalı. Farklı bir telefon bulursam sizlere danışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı