Samsung S21 Ultra iyi mi?

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Babam yeni bir telefon aldı. Önceki telefonu Samsung S9+'dı. Şimdi S21 Ultra 5G diye bir telefona geçiş yaptı. Ben Ultra yazıyor diye neden aralarında 7-8k fark var diye soracaktım. S21 5G modeli 10-11k ediyor. Fakat bu 18-19k ediyor. Bir de bu telefon yerine başka bildiğiniz telefonlar var mı ya da bu telefon iyi mi? Tüm sorularımı cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.

Ekran, batarya, RAMve kamera farkı var düz S21 ile. Kamera olarak çok çok iyi bir cihaz.

Aradaki farka değer mi dersen hayır. S21 Ultra yerine fiyat performans olarak daha mantıklı olan S22 var ayrıca.

Ekran, batarya, RAMve kamera farkı var düz S21 ile. Kamera olarak çok çok iyi bir cihaz.

Aradaki farka değer mi dersen hayır. S21 Ultra yerine fiyat performans olarak daha mantıklı olan S22 var ayrıca.
Kanka, iphone alalım dedim, ama iphone kullanamıyor ve sevmiyor. Babam Kafa Topu 2 yi acayip derece oynuyor 2.5 milyon taraftar v.s var. Hayatı o oyunda geçiyor üstüne yani oyun performansı iyi olmalı. Telefonu genel olarak araba bakarak, sosyal medya ve özellikle araba fotoğrafları çekerken çok önemli kamerasının iyi olması lazım. Yani sence yine de bu kriterlere bakılınca S21 Ultra saçma mı ?

Kanka, iPhone alalım dedim, ama iPhone kullanamıyor ve sevmiyor. Babam Kafa Topu 2'yi acayip derece oynuyor 2.5 milyon taraftar vs var. Hayatı o oyunda geçiyor üstüne yani oyun performansı iyi olmalı. Telefonu genel olarak araba bakarak, sosyal medya ve özellikle araba fotoğrafları çekerken çok önemli kamerasının iyi olması lazım. Yani sence yine de bu kriterlere bakılınca S21 Ultra saçma mı?

Kanka saçma diye bir şey yok öyle şeyler için evet fazla bir telefon ama iş bütçe de bitiyor. Parası vardır almıştır.

Bu çok iyi bir telefon iyi midir gibi bir şey.
Şey bazı kişiler İPhone 12 bundan iyi v.s demiş ama ben iyi olan kısmını hiçbir karşılaştırma sitesinde v.s göremedim. İPhone 12 Pro Max'dan bile iyi gösteriyor telefon. Sadece güncelleme sıkıntısı var yanlış değilsem. Onun dışında bence de kötü değil ama yani, bu İPhonenin neden "bundan iyi olabileceğini" açıklayabilecek birisi var mı acaba şu an ?

Şey bazı kişiler iPhone 12 bundan iyi vs demiş ama ben iyi olan kısmını hiçbir karşılaştırma sitesinde vs göremedim. iPhone 12 Pro Max'dan bile iyi gösteriyor telefon. Sadece güncelleme sıkıntısı var yanlış değilsem. Onun dışında bence de kötü değil ama yani, bu IPhone'nin neden "bundan iyi olabileceğini" açıklayabilecek birisi var mı acaba şu an?

iPhone 12 Pro Max daha fazla performans verir zaten Apple en güçlü işlemcileri üretiyor mobil tarafında ama ekran konusunda Apple'ın bazı modellerindeki ekranı Samsung üretiyor bu yüzden durum şöyle ki Samsung ekranı daha kaliteli ama Apple daha performanslı tabii böyle dedim diye Apple'ın ekranları kötü zannedilmesin.

iPhone 12 Pro Max daha fazla performans verir zaten Apple en güçlü işlemcileri üretiyor mobil tarafında ama ekran konusunda Apple'ın bazı modellerindeki ekranı Samsung üretiyor bu yüzden durum şöyle ki Samsung ekranı daha kaliteli ama Apple daha performanslı tabii böyle dedim diye Apple'ın ekranları kötü zannedilmesin.
Kanka performans olarak kamera veya farklı şeylerde Samsung daha öndeydi sanki..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı