Samsung S21FE vs A55

Bütçe
17.000TL

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
İyi sosyaller,

Bütçem 17k civarı. Bu iki cihaza bakıyorum, aslında S21FE gayet üstün ve iyi fakat son güncellemesini bu sene alacakmış. Bir daha da güncelleme almayacakmış. Ben biraz daha günlük kullanım odaklı telefon kullanan birisiyim. Arada sırada oyun oynuyorum fakat çok değil. Sizce hangi cihazı almalıyım? Ayrıca One UI 7'yi de görmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller,

Bütçem 17k civarı. Bu iki cihaza bakıyorum, aslında S21FE gayet üstün ve iyi fakat son güncellemesini bu sene alacakmış. Bir daha da güncelleme almayacakmış. Ben biraz daha günlük kullanım odaklı telefon kullanan birisiyim. Arada sırada oyun oynuyorum fakat çok değil. Sizce hangi cihazı almalıyım? Ayrıca One UI 7'yi de görmek istiyorum.
A55 uygun olur sana.

A serisi için 2-3 yıl içinde donma-kasma başlıyor tarzı şeyler duydum bunlar doğru mudur hocam sizce?

Donma kasma değil de optimizasyon sıkıntıları olduğunda donma kasma "hissi" veriyor. Tabii 4yıla yakın kullanımı olur muhtemelen. Sonuçta işlemcisi öyle aman aman bir şey değil.
Bu arada S21 FE 1 sene daha güncelleme alacak diye biliyorum.

Donanım, performans, ekran ve kamera olarak S21 FE çok daha iyi ama artık eski. Güncel modellere yönelmeni öneririm. Yerinizde olsam dişimi sıkar S24 FE alırım kafanızda rahat olur. Bütçe artıramam derseniz orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı