Samsung S22 alınır mı?

Ben de S22 kullanıyorum geçen yıl Haziran'da aldım. Normal kullanımda mobil veriyle 4.5 saat civarı ekran alıyorum. Webte gezinmede ısınmayla karşılaşmadım bir tek genshin oynadım denemek için belirli bir süre sadece oyunda ısınma vardı onda da ısınması FPS'yi düşürmemişti.

Kamera olarak hızlı şarj olarak ve ekran çerçeve oranı olarak tatmin edici bir cihaz S23FE alacağınız yerde 2 daha koyar S23 base modelini alırsınız zaten ki Samsung da Exynos 2200LERI tüketmek için S23FE ile piyasaya sürdü. S23FEnin pil ömrü konusunda ne vaat ettiğine bir yorumum yok bunu yalnızca kullananlar söyler.

Benim S22 ile olan tecrübem bu şekilde daha da eklemek gerekirse kamerası gece çekimlerinde gerçekten iyi iş çıkartıyor ve gündüzleri özellikle 4K kayıtta gerçekten güzel videolar yakalayabilirsin tabii 4K kayıtta biraz ısınıyor normal olarak.

Telefonu babam için alacağız, genellikle çok fazla olmamak kaydıyla sosyla medyada gezinen, daha çok kamera ve aramalar kısmını kullanan bir kullanıcı olarak S22'yi kullanılabilecek bir telefon olarak gördüm. Telefonun yorumlarına baktığımda ise bazı insanlar "çok kötü bir telefon aşırı ısınıyor ve pili çok çabuk bitiyor" dese de bir kısım ise "güzel bir telefon ben herhangi bir sıkıntısını görmedim" diyor. Bu yorumların arasında kararsız kaldığım için konuyu açtım ve değerli fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyor olacağım.
Bence iyidir, ısınma konusu ise babanızçok yoğun işler yapmayacaksa sıkıntı çıkartmaz.

Geçen sene Ocak ayından itibaren telefonum olur S22. Pili hariç memnunum bir ısınma yaşamadım ama pil gerçekten sıkıntı. Pil aktivitesini ekliyorum. Diğer kullanıcılar da eklerse aklında bir şeyler oturur. Mesela %171 pil ile 5 saat ekran verdi. Saçmalık. %10dan sonra direk iniyor zaten. Pilin ömrü azalmasın diye pil koruma genelde açık sadece dışarıda çok bulunacağım günler tamamen şarj ediyorum.
1719264051014.jpeg

Öncelikle hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kendi düşüncelerimle sizin tecrübelerinizi harmanladığım zaman babam için yeterli bir telefon olacakmış gibi gözüküyor, ayrıyeten telefonda oyun veya ağır işler ile uğraşılmayacağı için ısınma gibi bir sorun olmamasını umuyorum. Pil konusunda sıkıntı yaşamazsak güzel olur eğer çabuk azalma gibi bir durum olursa en azından kapasitesi de düşük olduğu için hızlı şarj ile çabuk dolacığını umut ediyorum, babam aşırı telefon kullanmadığı için çabuk azalma olacağını da düşünmüyorum. Benim düşüncelerim bu şekilde eklemek isteyeceğiniz bir şey olursa buralardayım iyi geceler, saygılar.

Geçen sene ocak ayından itibaren telefonum olur S22. Pili hariç memnunum bir ısınma yaşamadım ama pil gerçekten sıkıntı. Pil aktivitesini ekliyorum. Diğer kullanıcılar da eklerse aklında bir şeyler oturur. Mesela %171 pil ile 5 saat ekran verdi. Saçmalık. %10'dan sonra direk iniyor zaten. Pilin ömrü azalmasın diye pil koruma genelde açık sadece dışarıda çok bulunacağım günler tamamen şarj ediyorum.
Eki Görüntüle 2231606

Vallahi ne yalan söyleyeyim ne diyeceğimi bilemedim saçma bir şey olmuş. POCO X3 Pro kullanıyordum yaklaşık 1 ay boyunca her şarjdan sonra bataryanın neredeyse %50'sini galeri uygulaması yiyordu onun gibi bir şey mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kendi düşüncelerimle sizin tecrübelerinizi harmanladığım zaman babam için yeterli bir telefon olacakmış gibi gözüküyor, ayrıyeten telefonda oyun veya ağır işler ile uğraşılmayacağı için ısınma gibi bir sorun olmamasını umuyorum. Pil konusunda sıkıntı yaşamazsak güzel olur eğer çabuk azalma gibi bir durum olursa en azından kapasitesi de düşük olduğu için hızlı şarj ile çabuk dolacığını umut ediyorum, babam aşırı telefon kullanmadığı için çabuk azalma olacağını da düşünmüyorum. Benim düşüncelerim bu şekilde eklemek isteyeceğiniz bir şey olursa buralardayım iyi geceler, saygılar.

Vallahi ne yalan söyleyeyim ne diyeceğimi bilemedim saçma bir şey olmuş. POCO X3 Pro kullanıyordum yaklaşık 1 ay boyunca her şarjdan sonra bataryanın neredeyse %50'sini galeri uygulaması yiyordu onun gibi bir şey mi acaba?
Yok ne yazık ki değil. Telefonun pili yetmiyor. Güç tasarufu modu ile biraz daha düzeliyor ama normal bir telefon seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı