Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Önceliklerinize bağlı. Ekran, S-Pen, boyut, kamera gibi konularda S22U öne çıkıyor ama S23 de SoC ve güncelleme desteği ile öne çıkıyor. Sizin istekleriniz neler?
Beklentinize bağlı bence. Büyük ekran, periskop ve telefoto kamera ile S Pen lazımsa S22 Ultra. Throttle olmayan daha güçlü işlemci ve daha güncel bir cihaz arıyorsanız S23 modeli. Bana soracak olursanız ben orta yolu bulup S23+'a kayardım.
Önceliklerinize bağlı. Ekran, S Pen, boyut, kamera gibi konularda S22u öne çıkıyor ama S23 de SoC ve güncelleme desteği ile öne çıkıyor. Sizin istekleriniz neler?
S23 telephoto sensörü dışında daha iyi, normalde main sensörde de S22 Ultra daha iyi ancak 8 gen 2'nin ISP'si ve Npu'su aradaki farkı kapatıp bazı karelerde öne bile geçiriyor. 6.1" ekran sorun değilse S23 alın geçin.
S22U ama S23 kötü değil. S22U'nun 10x telefoto, lazer otofokus gibi şeyler var. Hocamın bahsettiği görüntü işleme.Hangisinin kamerası iyi?
Aslında yurt dışı S23u bulunablilyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.