E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #21 leodaege dedi: S23 aldım hocam yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Mobil veride pil performansı nasıl?
leodaege dedi: S23 aldım hocam yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Mobil veride pil performansı nasıl?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 2 Temmuz 2023 #22 Jira dedi: S22 alabilirsin ama batarya problemi var. Çok kullanıyorsan 1 günü rahat çıkarmaz. Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibine etiket atacaktım. Özür dilerim. Konu sahibine yeni cihazı hayırlı olsun.
Jira dedi: S22 alabilirsin ama batarya problemi var. Çok kullanıyorsan 1 günü rahat çıkarmaz. Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibine etiket atacaktım. Özür dilerim. Konu sahibine yeni cihazı hayırlı olsun.