E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #21 leodaege dedi: S23 aldım hocam yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Mobil veride pil performansı nasıl?
leodaege dedi: S23 aldım hocam yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Mobil veride pil performansı nasıl?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.174 Makaleler 18 Çözümler 473 Yer Valisiz Vilayet! 2 Temmuz 2023 #22 Jira dedi: S22 alabilirsin ama batarya problemi var. Çok kullanıyorsan 1 günü rahat çıkarmaz. Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibine etiket atacaktım. Özür dilerim. Konu sahibine yeni cihazı hayırlı olsun.
Jira dedi: S22 alabilirsin ama batarya problemi var. Çok kullanıyorsan 1 günü rahat çıkarmaz. Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Hocam konu sahibine etiket atacaktım. Özür dilerim. Konu sahibine yeni cihazı hayırlı olsun.