Samsung S22 vs S23FE vs S24FE

Darking24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir Samsung telefon almayı düşünüyorum ve S serisinde karar kıldım. Mobilden çok fazla oyun oynamam. Genelde sosyal medyada takılıyorum. Güzel kameralı hızlı bir telefon istiyorum. Günde 4-6 saat arası ekran süresi beni kurtarır. En sıcak baktığım telefon S22 kalitesine göre en uygunu olduğunu düşünüyorum. S23FE ile arasında 3500 TL'lik bir fark var S24FE de öğrenci indirimi varmış S22 ile arasında 6500 TL'lik bir fark var. Bu iki cihazdan biri aradaki farka değer mi veyahut s serisinden 20- 23 bin fiyat bandında önerdiğiniz başka telefon var mı? Bütçede fazla esneklik yapamam maalesef sadece aradaki farka değecek bir durum için S24FE ihtimali aklımda bulunuyor.

Son düzenleme:
Merhaba, yeni bir Samsung telefon almayı düşünüyorum ve S serisinde karar kıldım. Mobilden çok fazla oyun oynamam. Genelde sosyal medyada takılıyorum. Güzel kameralı hızlı bir telefon istiyorum. Günde 4-6 saat arası ekran süresi beni kurtarır. En sıcak baktığım telefon S22 kalitesine göre en uygunu olduğunu düşünüyorum. S23FE ile arasında 3500 TL'lik bir fark var S24FE de öğrenci indirimi varmış S22 ile arasında 6500 TL'lik bir fark var. Bu iki cihazdan biri aradaki farka değer mi veyahut s serisinden 20- 23 bin fiyat bandında önerdiğiniz başka telefon var mı? Bütçede fazla esneklik yapamam maalesef sadece aradaki farka değecek bir durum için S24FE ihtimali aklımda bulunuyor.

S24 FE öneririm. S22 pil olarak sıkıntılı ve ısınıyor. Üstüne çok performans kısmak zorunda kalıyor. S24 FE olmazsa kamera ve premium hissiyatı için S22, pil, işlemci, güncellik, stabiliyet için S23 FE öneririm.

S23FE ve S22 performans ve güç olarak tamamen aynılar ancak S22'de çok fazla ısınma sorunu var. Ben S22 kullanıyorum bataryası ve ısınma sorunu yüzünden kesinlikle önermem.
Benim tavsiyem S23 FE almanız, S24 FE ile aralarında çok fark yok. Zaten mobilde de adam akıllı oyun yok, işlemci çok güçlü olsa bile o işlemciyi zorlayacak oyun program vs yok.
O yüzden tavsiyem kesinlikle S23 FE almanız.

S23FE ve S22 performans ve güç olarak tamamen aynılar ancak S22'de çok fazla ısınma sorunu var. Ben S22 kullanıyorum bataryası ve ısınma sorunu yüzünden kesinlikle önermem.

Kesinlikle katılıyorum.

Benim tavsiyem S23 FE almanız, S24 FE ile aralarında çok fark yok. Zaten mobilde de adamakıllı oyun yok, işlemci çok güçlü olsa bile o işlemciyi zorlayacak oyun program vs yok.
O yüzden tavsiyem kesinlikle S23 FE almanız.

S23 FE işlemcisi verimsiz olduğu için pil sorunu yaşıyor, S24 FE iyi bir farkla üstün pilde. S23 FE S24 FE kıyasla 2 3 dereceden fazla ısınıyor kimi durumda. Üstelik S24 FE işlemcisi S23U'ya göre bile daha güçlü. 7 yıl güncelleme, 1900NIT ekran, daha iyi çekim gücü gibi artıları var. Bir de S23 Fenin kötü ergonomisi ve giriş telefonu gibi ekran siyah alanlarından dolayı bütçe artıyorsa kesinlikle düşünmeden S24 FE alınmalı.
Yine de S23 FE'de alınmayacak cihaz değil, güzeldir.

Söylediğim gibi bütçemi pek esnetemiyorum hatta 20 bin son aslında. Aradaki bu fiyat farklarına değecek kadar fark olduğu takdirde zorlayacağım. Ortak fikir S22 de ısınma sorunu ve batarya durumu. Bu durum haricinde başka bir eksiği yoksa eğer kısılmış amiral gemisi yerine gerçek bir amiral gemisi alma taraftarıyım.

Kesinlikle katılıyorum.

S23 FE işlemcisi verimsiz olduğu için pil sorunu yaşıyor, S24 FE iyi bir farkla üstün pilde. S23 FE S24 FE kıyasla 2 3 dereceden fazla ısınıyor kimi durumda. Üstelik S24 FE işlemcisi S23U'ya göre bile daha güçlü. 7 yıl güncelleme, 1900NIT ekran, daha iyi çekim gücü gibi artıları var. Bir de S23 fenin kötü ergonomisi ve giriş telefonu gibi ekran siyah alanlarından dolayı bütçe artıyorsa kesinlikle düşünmeden S24 FE alınmalı.
Yine de S23 FE'de alınmayacak cihaz değil, güzeldir.

7 yıl boyunca kullanacağımı düşünmüyorum bu sebeple güncelleme aldığı yıl çok önemli değil benim için. 22 serisi bile yeterli bu konuda. Fazla oyun oynamadan günlük 4-5 saat sosyal medya, mesajlaşma, video izleme için yeterli bir telefonsa eğer S22 benim ihtiyacımı karşılıyor.

Söylediğim gibi bütçemi pek esnetemiyorum hatta 20 bin son aslında. Aradaki bu fiyat farklarına değecek kadar fark olduğu takdirde zorlayacağım. Ortak fikir S22 de ısınma sorunu ve batarya durumu. Bu durum haricinde başka bir eksiği yoksa eğer kısılmış amiral gemisi yerine gerçek bir amiral gemisi alma taraftarıyım.
Hocam asılında S22'nin ısınma sorunu çok göze batmıyor alışıyorsunuz. İşlemciside çok iyi. Tek kötü yanı batarya. Eğer telefonu aktif kullanan biriyseniz 1 günü zor çıkarıyor. Batarya dışında mükemmel telefon. Eğer bütceniz 20 Bin üstüne çıkamıyorsa o zaman kesin alın. Ama eğer zorlayabiliyorsanız @GucukBey hocanın dediği gibi S24 FE alabilirsiniz.

Hocam asılında S22'nin ısınma sorunu çok göze batmıyor alışıyorsunuz. İşlemciside çok iyi. Tek kötü yanı batarya. Eğer telefonu aktif kullanan biriyseniz 1 günü zor çıkarıyor. Batarya dışında mükemmel telefon. Eğer bütceniz 20 bin üstüne çıkamıyorsa o zaman kesin alın. Ama eğer zorlayabiliyorsanız @GucukBey hocanın dediği gibi S24 FE alabilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkürler. Bataryada sorun olursa en azından uygun bir powerbank ile durumu dengeleyebileceğimi düşünüyorum. S22 de karar kıldım. Aldıktan sonra tekrardan yazacağım.

S22 kullanıyorum ve ısınma sorunu cok hissetmedim hatta bazen yoktu bile. Kilifla kullandığım için neredeyse hiç hissetmiyorum. Gercekten hissedilebilir bir sıcaklık için 1-2 saat GTA filan oynamak lazım. Batarya ile diyebileceklerim 120Hz akıllı saat bağlı iken 4-5 saat ekran suresi aliyorum. Yetip yetmeyeceği kişiden kişiye değişir tabii ama bana yetiyor sorun yaşamadım. Zaten performans ekran kamera ve tasarım olarak denecek laf yok mukemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı