Samsung S22 vs S23FE vs S24FE

Önerileriniz için teşekkürler. Bataryada sorun olursa en azından uygun bir powerbank ile durumu dengeleyebileceğimi düşünüyorum. S22 de karar kıldım. Aldıktan sonra tekrardan yazacağım.
S22 Alma. Hiçbir şeye dayanmıyor alıntıladığın kişi yakın arkadaşım olur evet kendisi alışmış ve batarya sorunu olduğunu söylüyor. Oyun oynarsan yarım saat bile götürmez video film sosyal medya mesaj günlük kullanımda iyi bir şekilde uzun götürür. S22 Alma kararını değiştirirsin umarım :) <3

S22 alma. Hiçbir şeye dayanmıyor alıntıladığın kişi yakın arkadaşım olur evet kendisi alışmış ve batarya sorunu olduğunu söylüyor. Oyun oynarsan yarım saat bile götürmez video film sosyal medya mesaj günlük kullanımda iyi bir şekilde uzun götürür. S22 alma kararını değiştirirsin umarım :) <3

Yarım saat mi? Abartmayin hocam GTA SA Definitive Edition oyununu en yüksek grafiklerle 4 saat oynadim.

Son düzenleme:
Merhaba, yeni bir Samsung telefon almayı düşünüyorum ve s serisinde karar kıldım. Mobilden çok fazla oyun oynamam. Genelde sosyal medyada takılıyorum. Güzel kameralı hızlı bir telefon istiyorum. Günde 4-6 saat arası ekran süresi beni kurtarır. En sıcak baktığım telefon S22 kalitesine göre en uygunu olduğunu düşünüyorum. S23FE ile arasında 3500 TL'lik bir fark var S24FE de öğrenci indirimi varmış S22 ile arasında 6500 TL'lik bir fark var. Bu iki cihazdan biri aradaki farka değer mi veyahut s serisinden 20- 23 bin fiyat bandında önerdiğiniz başka telefon var mı? Bütçede fazla esneklik yapamam maalesef sadece aradaki farka değecek bir durum için S24FE ihtimali aklımda bulunuyor.

Arkadaşlar Black Friday indirimleriyle beraber S22 ve S24 FE arasındaki fiyat farkı azaldığı için S24 FE aldım. Şu anlık memnun olmadığım bir durum yok. İlk kurulum harici normal kullanımda ısınma sorunu olmuyor. Ön kamerası biraz zayıf kalsa da arka kamerası, optik Zoom ve diğer kamera özellikleri mükemmel. AI özellikleri ise çok çeşitli ve başarılı. Şarjı yoğun kullanılmadığı sürece iyi gidiyor ve ortalamaya göre hızlı doluyor. Herhangi bir donma, kasma vb. sorunla karşılaşmadım gayet akıcı. Güneşli havalarda ekran görünme problemi yok, 120 Hz ekran da yumuşak bir geçiş hissi veriyor. Tasarımı gerçekten güzel. 6.7 inç olmasına rağmen olabildiğince şık ve nazik duruyor. Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı