Samsung S23 256 GB vs S24

Eğer iş gereği her günde 10-15GB'lık dosyalar gönderim ve alım yapan biri değilsen UFS farkını anlamazsın.

O zaman hiç 30kya çıkmama gerek yok. S23 128 GB alayım. Eski telefonum 64gbtı onda bile depolama sıkıntısı yaşamamıştım ama uzun kullanımda arayüz çok yer kaplıyor 128 GB yetmiyor diyorlar öyle bir şey var mı doğru mu?

Eğer bütçe yetiyorsa S24 128 GB çok daha güçlü, daha uzun güncelleme alacak ve daha iyi kamerayla ekranı var. Eğer o kadar da üst düzey ihtiyacınız yoksa S23'te çok güçlü bir cihazdır.

Eğer bütçe yetiyorsa S24 128 GB çok daha güçlü, daha uzun güncelleme alacak ve daha iyi kamerayla ekranı var. Eğer o kadar da üst düzey ihtiyacınız yoksa S23'te çok güçlü bir cihazdır.

Kamerayla hiç işim yok. Ağır oyun da oynamam. En ağırı Mobile legendstir yani. Bataryası üzmesin, fazla ısınmasın, oyunlarda da daha iyi olsun. Bu kriterlerde S23 sanki daha iyi gibi. Çünkü çok ısınıyor diye gördüm ama belki de Exynos düşmanlarının zırvalığı da olabilir.

Isınıyor olayı tamamen zırvalık ama zaten S23'te işinizi görür bu kadar zorlamıyorsanız cihazı.

Isınıyor olayı tamamen zırvalık ama zaten S23'te işinizi görür bu kadar zorlamıyorsanız cihazı.

Hocam sabah 9'dan beri kullanıyorum S24ü. Güncelleme yaparken veya hafif güışı altında cihaz cidden ısınıyor. Büyük ihtimalle 37 38 derece filan oluyor. Isındığını belli ediyor ama öyle yakacak kadar değil.

Oyun oynama deneyi yapmayacağım ama büyük ihtimal 40ları zorlar. Mümkün mertebe Snapdragon modelleri hala daha iyi gibi sıcaklık/performansta. bataryayı da biraz içiyor yalan yok ama o da yarın testini yapacağım bir şey çünkü bugün bayağı bir güncellemedir kurulumdur yaptım.

Performans modu normalde ekran adaptif durumda. Yarın performansı hafife çekeceğim ekranı da adaptifte bırakacağım. Parlaklık otoda ışığa göre renk dolgunlaştırma kamera kullandığından şarj yemesin diye kapalıda.

Ama genel olarak memnunum. Araştırmadan alsam niye ısınıyor bu diye sorgulamazdım herhalde.

Hocam o kadar güçteki cihazlar 55i görüyor. Eğer cihaz 45i geçmiyorsa yeter. Emin olun Snapdragon gen 2 modelide öyle ısınıyor, şarj yiyor. Size bir soru soracağım. Kameradan memnun musunuz?

Hocam o kadar güçteki cihazlar 55i görüyor. Eğer cihaz 45i geçmiyorsa yeter. Emin olun Snapdragon gen 2 modelide öyle ısınıyor, şarj yiyor. Size bir soru soracağım. Kameradan memnun musunuz?
Sallamasanız güzel olacak. Kendim S23+ kullanıyorum. Bizzat mağazaya gidip teşhir ürünü S24 ü inceledim. Cihaz zorlandığında ciddi şekilde ısınıyor. S23 okadar ısınmıyor.

Sallamasanız güzel olacak. Kendim S23+ kullanıyorum. Bizzat mağazaya gidip teşhir ürünü S24'ü inceledim. Cihaz zorlandığında ciddi şekilde ısınıyor. S23 o kadar ısınmıyor.

Belli. Tabii kendi cihazınız olunca yediremiyorsunuz. S24+ kullansanız S24+ översiniz, S23+ kullanınca S23+ övüyorsunuz, ne biçim bir kafa yapısı anlamış değilim. Bu arada mağazadaki ürün derken umarım o reyona konulan demo cihazlardan bahsetmiyorsunuzdur.

Mesajlari tam okumadim da hicbir cihaz 55 dereceyi goremez. Eski telefonum 55 derecede kendini kilitliyordu. Gen 2 Exynos 2400'den iyi diyen arkadasin da mesajlarinin umursanmamasi gerektigini dusunuyorum. Kendisinin mesajlarina bakarsaniz Snapdragon fanboyu oldugunu gorursunuz zaten. Iki cihaz arasinda ciddi fiyat farki yok. Ben de S24 kullaniyorum ve sacma sapan kamera cokme sorunlari da isinma sorunlari da yasamadim. Kullanmadiginiz cihazlar hakkinda ordan burdan duyup sacma sapan cumleler kurmayin. Snapdragon fani olacak olsun ama insanlari yanlis yonlendirmeyin. Bir islemcinin fani olmak da ayri kafa gerci.

Arkadaşım yurt dışında yaşıyorum. Telefon parası benim için para değil. Eskiden Exynos 2100 lu S21Ultra aldım eşime. Kamera uzun kullanınca telefon ateş gibi olup kapanıyordu telefon. İade edip kore üretimi snapdragon 888 işlemcili S21Ultra aldım eşime. Hiç problemsiz hala kullanıyor. Exynosun hala problemleri var. Exynos 2400 kesinlikle Snapdragon 8gen3 rakibi değil. Burada işi bilenler Bazı mağazaların Abd ve Kanadadan getirttiği snapdragon 8gen3 işlemcili S24 alıyor.
Yine yazıyorum. Sallama yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…